Συνάντηση των ΥπΑΑΤ Ελλάδας – Γαλλίας Λευτέρη Αυγενάκη- Μarc Fesneau

Ημερομηνία:

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, όπου θα έχει διμερή συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Marc Fesneau.
Μετά τις χθεσινές συναντήσεις στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στη συνάντηση των Υπουργών Γεωργίας του ΕΛΚ, στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, καθώς και των 9 ευρωπαϊκών χωρών της Μεσογείου, που έλαβε χώρα με ελληνική πρωτοβουλία.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν το θέμα της αναθεώρησης της ΚΑΠ 2023-2027 τόσο σε τεχνικό όσο και σε δομικό επίπεδο, αλλά και ο συντονισμός των κινήσεων που πρέπει να γίνουν για τις Συνεδριάσεις των 9 χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, που συνεχίζει τις προσπάθειες για βελτίωση της ΚΑΠ και τη στήριξη των αγροτικών ζητημάτων στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Έλληνας ΥπΑΑΤ αργότερα θα μιλήσει στην υπουργική ημερίδα, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 60 υπουργοί από όλο τον κόσμο, με θέμα την «κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις για την υγεία στην κτηνοτροφία», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Tα κάλαντα που λένε μικροί και μεγάλοι...

Το έθιμο τείνει να εκλείψει και παραμένει περισσότερο ως...

Βιολάντα: Αυτό είναι το πόρισμα του ΕΜΠ...

Από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους πέντε εργαζόμενες,...

Tα κάλαντα που λένε μικροί και μεγάλοι...

Το έθιμο τείνει να εκλείψει και παραμένει περισσότερο ως...

Βιολάντα: Αυτό είναι το πόρισμα του ΕΜΠ...

Από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους πέντε εργαζόμενες,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Έναρξη ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων ΤΑΠ

Έναρξη ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων ΤΑΠ από το Δήμο Μινώα...

Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ 2026

Με μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η...