ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Ημερομηνία:

Συναυλία φωνητικής μουσικής, με τη συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Θαλήτας, της Χορωδίας Cantilena και της Εφηβικής Χορωδίας του Ωδείου Μανιουδάκη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 στις 8:30 μ.μ. στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Τη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Χανίων.

Στο Α΄ μέρος της συναυλίας το Φωνητικό Σύνολο Θαλήτας θα παρουσιάσει πρόγραμμα με αναγεννησιακή μουσική, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Πρωτόπαπα.
Στο Β΄ μέρος η Χορωδία Cantilena και η Εφηβική Χορωδία του Ωδείου Μανιουδάκη θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από τη γνωστή ροκ όπερα Jesus Christ Superstar των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice.

Το έργο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1970, αποτελεί μια πρωτοποριακή μουσική προσέγγιση της τελευταίας εβδομάδας της ζωής του Ιησού. Με τις δυναμικές μελωδίες και τον έντονο λυρισμό του το Jesus Christ Superstar παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά και ανατρεπτικά έργα του σύγχρονου μουσικού θεάτρου.

Τη χορωδία διευθύνει ο Γιώργος Καλούτσης, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει η Αλκυόνη Μαλεκάκη. Αφηγητής είναι ο Σταύρος Ζουλάκης. Συμμετέχει ο βαρυτόνος Γιάννης Κασσωτάκης. Η χορωδία Cantilena τελεί υπό την αιγίδα του Λυκείου Ελληνίδων Χανίων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βρέθηκε η ταυτότητα του άνδρα που νοσηλεύεται...

Ο φίλος του τόνισε ότι η επικοινωνία τους χάθηκε...

SOS από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για...

Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται το λιμεναρχείου του Ηρακλείου ενόψει...

Βρέθηκε η ταυτότητα του άνδρα που νοσηλεύεται...

Ο φίλος του τόνισε ότι η επικοινωνία τους χάθηκε...

SOS από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για...

Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται το λιμεναρχείου του Ηρακλείου ενόψει...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο μωρά βρέθηκαν σε κατάψυξη

Συνελήφθη μια γυναίκα. Δύο μωρά εντοπίστηκαν μέσα στην κατάψυξη ενός...

ΦΥΚ: Από 16 Φεβρουαρίου η διάθεση των φαρμάκων υψηλού κόστους από τα φαρμακεία της γειτονιάς

Τι πρέπει να κάνουν οι ασθενείς. Φάρμακα υψηλού κόστους (ΦΥΚ)...

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό βαμβάκι: Καλύπτει το 80% της παραγωγής

Όπως αναφέρεται σε έρευνα αγοράς στην Ιταλία, το ελληνικό...

Καταγγελία για 300.000 μειωμένες συντάξεις χηρείας – Ερώτημα για ευθύνες του e-ΕΦΚΑ

Αναφορά προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη...