Σύνδεσμοι Ο.Φ.Η.:«Ξεσηκωθειτε,όλοι Γεντί Κουλέ μαζικά»

Ανακοίνωση συνδέσμων Ο.Φ.Η.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του Ο.Φ.Η. που καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή για τον αγώνα με την Λαμία,όπου με νίκη μπάινει στα πλει-οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ξεσηκωθειτε,όλοι Γεντί Κουλέ μαζικά”

Φίλοι του Ο.Φ.Η,

Περιμέναμε μια ζωή ολόκληρη για μια ημέρα σαν την ερχόμενη Κυριακή.Για μια ημέρα όπου ανεξάρτητοι και υγιείς, θα χτυπάμε ξανά την πόρτα της Ευρώπης.

Στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας τις δυνάμεις, πατώντας μόνο στα δικά μας τα πόδια!

Όλα αυτά τα χρόνια ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου πέρασε πολλά. Κατέβηκε στον ποδοσφαιρικό Άδη, τσακίστηκε στις συμπληγάδες των δεινοσαύρων που διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό, ναυάγησε στις ξέρες κάθε λογής καλοθελητών και παρατρεχάμενων.

Όμως ως οπαδικό κίνημα και Θύρα 4,εμείς οι οπαδοί του Ο.ΦΗ. ποτέ δε χάσαμε την πίστη μας, την αξιοπρέπειά μας, την περηφάνια μας!

Ποτέ δεν υποκύψαμε, ποτέ δε συμβιβαστήκαμε, ποτέ δε βάλαμε φρένο στα όνειρά μας για έναν Ο.Φ.Η. καθαρό και αυτόφωτο!

Και να ‘μαστε τώρα, ξανά, μπροστά στην πόρτα της Ευρώπης. Με μια ομάδα που σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο, δικαιώνει απόλυτα τους αγώνες μας και εκπληρώνει τις προσδοκίες μας.

Φίλοι του Ο.Φ.Η., φίλαθλοι της Κρήτης!

Ελάτε μαζικά να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ αυτή την Κυριακή!

Ειδικά εσείς που, απογοητευμένοι απ’ την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχετε γυρίσει από καιρό την πλάτη στο γήπεδο και στα ποδοσφαιρικά γεγονότα.

Στον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου ξανακερδίσαμε τις Κυριακές μας. Ξανακερδίσαμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ερχόμαστε και να φεύγουμε από το γήπεδό μας με το κεφάλι ΨΗΛΑ. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερό μας επίτευγμα! Είναι υποχρέωση όλων μας την ερχόμενη Κυριακή να ήμαστε στο πλευρό της ΟΜΙΛΑΡΑΣ μας και πουθενά αλλού, παρά μονο στη Θύρα 4 και το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!

Γεμάτοι καμάρι,περηφάνια μα κυρίως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Ελάτε στο γηπεδο από νωρίς όλοι μαζικά, με τα ασπρόμαυρα κασκόλ στο λαιμό,τρελαμενοι, πορωμενοι για το δικό μας νταβαντουρι!

Παίχτες και κόσμος με δύναμη πάθος και τσαμπούκα!!Ελάτε να το ζησουμε ολοι μαζί μια γροθιά!!

Τη Κυριακή στη Θύρα 4 τα τύμπανα θα δώσουν το ρυθμό,εμείς τον παλμό κι εσεις θα βάλετε την μπάλα στο πλεκτό!!

ΝΑΙ ΡΕ ΟΦΗ!!

Υ.Γ:Παίξτε για το σήμα που φοράτε στη καρδιά!

Snakes 4 Heraklion club

ΚΡΗΤΕΣ 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Στέκι φίλων ΟΦΗ Αρχανών»

Τα σχόλια είναι κλειστά.