Σύνδεσμος Μηχανικών Αυτοκινήτων Χανίων:Ζητούν άρση των μέτρων

Ημερομηνία:

Πέρα από κάθε σεβασμό στη δουλειά μας, «έρχεται» η ανακοίνωση των νέων μέτρων να μας στείλει το μήνυμα της «μηδενικής ανοχής» με πρόστιμα διπλάσιου ύψους και συντονισμένη δράση κλιμακίων ελέγχων.

Μπαίνουμε σε μια «νέα εποχή» και προσαρμοζόμαστε στη νέα «βάση δεδομένων» όσο αφορά την ανθρώπινη εξέλιξη και την τεχνολογία, αλλά δεν συμφωνούμε με μέτρα που είναι μη λογικά και αναστατώνουν την ανθρώπινη συνύπαρξη και εργασία.

Δεν κατανοούμε ως προς τι όλη αυτή η «θορύβηση» για ελέγχους στα καταστήματα και τα συνεργεία μας, όπου έχουν ήδη υποστεί μεγάλη ζημία, μετά από αγώνα προσαρμογής πολλών επιπέδων το προηγούμενο διάστημα.

Ζητάμε άρση των μέτρων καθώς τασσόμαστε με την αντίληψη, ότι ο έλεγχος, οφείλει να επικεντρωθεί στην τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, rapid test εργαζομένων) αλλά και στα πρωτοκολλά καθαριότητας και υγιεινής (χρήση αντισηπτικών κ.α.).
Τασσόμαστε υπέρ του «ελέγχου» ενεργειών και καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και κατά του «ελέγχου» προσωπικών επιλογών.

Εκ του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μηχανικών,
Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων
και Μηχανημάτων Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος
Μανώλης Κοτσάκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 17 Αυγούστου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 17 Αυγούστου...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο η φονική πυρκαγιά στη Σαλαμίνα

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις άλλες χώρες...