Συνεχίζει τις περιοδείες του και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Μανούσος Μανουσογιάννης

Ημερομηνία:

Την Τρίτη 3 Μαΐου κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Αγγελιανά και Μαργαρίτες με επικεφαλής τον Μανούσο Μανουσογιάννης, υποψήφιο βουλευτή Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση:

“Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε σε ζεστό κλίμα με τους κατοίκους τους οποίους κάλεσαν να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ στις κάλπες της 21ης Μαΐου. Τα στελέχη του κόμματος τόνισαν ιδιαίτερα ότι ο λαός πρέπει να απορρίψει το ψευτο-δίλημμα περί ακυβερνησίας ή σταθερότητας που προβάλλουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Και αυτό γιατί η βάση για να προκύψει κυβέρνηση αυτοδύναμη ή συνεργασίας μεταξύ των τριών κομμάτων υπάρχει. Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαφορές τους, έχουν στην ουσία κοινή προγραμματική κατεύθυνση κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι τα τελευταία 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το 70%. Όλοι τους είναι «ταγμένοι» στην υλοποίηση της πολιτικής της εργοδοσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενώ η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί είναι δεσμευμένη από τώρα ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο της αντιλαϊκής πολιτικής, ότι θα σεβαστεί τα προαπαιτούμενα για το Ταμείο Ανάκαμψης, θα διατηρήσει το χρηματιστήριο της ενέργειας για να προχωρήσει η περιβόητη «πράσινη μετάβαση» που μεταφράζεται σε άγρια φοροληστεία και λογαριασμούς – φαρμάκι για το λαό.

Τα στελέχη του κόμματος κάλεσαν τους κατοίκους να εμπιστευτούν την πλούσια πείρα τους και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, τη δύναμη που πρωτοστατεί με εντιμότητα και σταθερότητα στους αγώνες του λαού. Ένα όσο το δυνατό πιο ισχυρό ΚΚΕ θα συμβάλλει σε μία μαχητική, δυναμική εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάζει δύσκολα στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, θα συμβάλλει στο εμπόδισμα μέτρων και στην απόσπαση κατακτήσεων μέχρι να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα, στην προοπτική μιας εργατικής εξουσίας – διακυβέρνησης με το ΚΚΕ και τον λαό πρωταγωνιστές.

Κάλεσαν τον κόσμο να σκεφτεί ότι οι βουλευτές του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς και κατοικίας, στους αγώνες για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, δίπλα στις εργατικές διεκδικήσεις για να αυξηθεί ο μισθός, για την προστασία των δικαιωμάτων των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων. Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ με ακόμα περισσότερους βουλευτές θα είναι, κατά συνέπεια, μια μεγαλύτερη ασπίδα και αποκούμπι των εργαζομένων για τις μάχες που έρχονται μετά τις εκλογές.

Τα στελέχη του κόμματος σε αυτή τη βάση, κάλεσαν σε αποφασιστική ενίσχυση του κόμματος. Γιατί όσο πιο ψηλά βρεθεί το ΚΚΕ, τόσο πιο ψηλά θα βρεθεί ο ίδιος ο λαός”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Χαρμολύπη στο φινάλε της...

Με πολλά χαμόγελα, χειροκροτήματα, εορταστική διάθεση, αλλά και τη...

Ανάρπαστο το τεύχος του «Γαστρονόμου» με αφιέρωμα...

Αφιερωμένο στο Ρέθυμνο των αυθεντικών γεύσεων, των παραδόσεων και...

Δήμος Ρεθύμνης : Χαρμολύπη στο φινάλε της...

Με πολλά χαμόγελα, χειροκροτήματα, εορταστική διάθεση, αλλά και τη...

Ανάρπαστο το τεύχος του «Γαστρονόμου» με αφιέρωμα...

Αφιερωμένο στο Ρέθυμνο των αυθεντικών γεύσεων, των παραδόσεων και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες στο νερό και νεκρά χελωνάκια στην παραλία

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

H καρδιά του πολιτισμού “χτυπά” στο Αμάρι – Ξεκινά το 10ο φεστιβάλ

Το 10ο Amari Green Festival ξεκινά στο Αμάρι Ρεθύμνου,...

Σημαντική ανακάλυψη: Συστατικό του ελαιολάδου ανοίγει το δρόμο για θεραπεία σοβαρών ασθενειών

Εξαιρετικά σοβαρά τα ευρήματα έρευνας Ελλήνων και Τούρκων επιστημόνων. Μια...

Γιατί είναι περισσότερα τα διαζύγια το καλοκαίρι;

Πώς θα προστατεύσετε τη σχέση σας. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,...