Συνεχίζεται το πρόγραμμα άθλησης «διαΖΩσης OpenGym 2021» του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα άθλησης που διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου (βοηθητικό και κεντρικό γήπεδο).

Πρόκειται για το «διαΖΩσης OpenGym 2021» , το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» στους εξωτερικούς χώρους του Παγκρητίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τον Covid-19, και με την καθοδήγηση καθηγητών φυσικής αγωγής. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται πρωί και απόγευμα σε ομάδες των δύο ατόμων, δύο έως τρείς φορές την εβδομάδα (Δευτέρα έως και Σάββατο) και συμπεριλαμβάνει πολλά διαφορετικά είδη άσκησης ενώ απαιτείται η κατάθεση σχετικής αίτησης και εγγραφής.

Πληροφορίες για εγγραφές είναι διαθέσιμες στην σελίδα της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, στο facebook https://www.facebook.com/aahaeota, στο site www.aahaeota.gr και στα τηλέφωνα 2810 215080 & 2810264560, 591 (8:30-20:00 και 8:30-17:00 το Σάββατο).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Με ένα ποίημα αποχαιρετά τη μητέρα του...

Η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη Βαρύ είναι...

Συλλυπητήρια της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου στον Αλέξη...

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηρακλείου της...

Ηράκλειο:Με ένα ποίημα αποχαιρετά τη μητέρα του...

Η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη Βαρύ είναι...

Συλλυπητήρια της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου στον Αλέξη...

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηρακλείου της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related