Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά.

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 24 Μαρτίου η επόμενη στη Γλώσσα Κολυμπαρίου. Παράλληλη συμμετοχή του Δήμου Πλατανιά στη δράση “ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ”

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζεται η δράση “Περπατάμε γνωρίζοντας τον τόπο μας”, που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Η επόμενη πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ., στην Κοινότητα Γλώσσας Κολυμπαρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Εξωραϊστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο Γλώσσας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, ήπιας δυσκολίας, απόστασης περίπου 6χλμ και συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός, κατάλληλα παπούτσια και νερό. Στην πεζοπορία θα συμμετέχει το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του τοπικού τμήματος Κισσάμου, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Στην επιστροφή οι συμμετέχοντες θα γευτούν παραδοσιακά εδέσματα με χόρτα που θα έχουν παρασκευάσει μέλη του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας.

Παράλληλα, στην Κοινότητα Γλώσσας Κολυμπαρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 η δράση για τη διάδοση της Τέχνης της Συλλογής και Αξιοποίησης των Άγριων Χόρτων της Κρητικής Γης, “Πάμε για Χόρτα; Άνοιξη 2024” που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πλατανιά και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας.
• Σάββατο 23/3, Ώρα 11.00 π.μ.
Μαθαίνουμε και μαζεύουμε χόρτα
• Κυριακή 24/3, Ώρα 12.00 μ.μ.
Παρασκευάζουμε καλιτσούνια και παραδοσιακά φαγητά
Στις 15.00 μ.μ., τα απολαμβάνουμε όλοι μαζί
• Σημείο συνάντησης Δημοτικό Σχολείο, Πλατεία Γλώσσας
• Πληροφορίες : 6978330718

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...

Xανιά:Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα...

Τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας διοργανώνουν την ετήσια κοπή της...

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...

Xανιά:Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα...

Τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας διοργανώνουν την ετήσια κοπή της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άρειος Πάγος: Το δικαστήριο έδωσε όνομα σε αβάπτιστο παιδί λόγω σύγκρουσης γονέων!

Οι αρεοπαγίτες έδωσαν όνομα σε αβάπτιστο κοριτσάκι διαζευγμένων γονέων...

Έως 300 ευρώ ανά τ.μ. για ανακαινίσεις – Ποιοι ωφελούνται από το νέο «Ανακαινίζω–Νοικιάζω»

Στις βασικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας...

Τριμερής: Πρόταση για παραχώρηση του Ντονμπάς για 800 δισ. δολάρια

Επενδύσεις 800 δισ. δολ. στην Ουκρανία για το Ντονμπάς...