Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά.

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 24 Μαρτίου η επόμενη στη Γλώσσα Κολυμπαρίου. Παράλληλη συμμετοχή του Δήμου Πλατανιά στη δράση “ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ”

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζεται η δράση “Περπατάμε γνωρίζοντας τον τόπο μας”, που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Η επόμενη πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ., στην Κοινότητα Γλώσσας Κολυμπαρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Εξωραϊστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο Γλώσσας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, ήπιας δυσκολίας, απόστασης περίπου 6χλμ και συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός, κατάλληλα παπούτσια και νερό. Στην πεζοπορία θα συμμετέχει το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του τοπικού τμήματος Κισσάμου, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Στην επιστροφή οι συμμετέχοντες θα γευτούν παραδοσιακά εδέσματα με χόρτα που θα έχουν παρασκευάσει μέλη του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας.

Παράλληλα, στην Κοινότητα Γλώσσας Κολυμπαρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 η δράση για τη διάδοση της Τέχνης της Συλλογής και Αξιοποίησης των Άγριων Χόρτων της Κρητικής Γης, “Πάμε για Χόρτα; Άνοιξη 2024” που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πλατανιά και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας.
• Σάββατο 23/3, Ώρα 11.00 π.μ.
Μαθαίνουμε και μαζεύουμε χόρτα
• Κυριακή 24/3, Ώρα 12.00 μ.μ.
Παρασκευάζουμε καλιτσούνια και παραδοσιακά φαγητά
Στις 15.00 μ.μ., τα απολαμβάνουμε όλοι μαζί
• Σημείο συνάντησης Δημοτικό Σχολείο, Πλατεία Γλώσσας
• Πληροφορίες : 6978330718

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες για...

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πλατανιά, ενόψει της...

Ο Δήμος Χανίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα...

Με ζεστές ευχές, συμβολικά δώρα και μια γιορτή γεμάτη...

«Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες για...

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πλατανιά, ενόψει της...

Ο Δήμος Χανίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα...

Με ζεστές ευχές, συμβολικά δώρα και μια γιορτή γεμάτη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

CREATIVE ADVENTURES – Διήμερο στα Λευκά Όρη. Φαράγγι Αράδαινας και Κορυφή Πάχνες

Θέμα: CREATIVE ADVENTURES - Διήμερο στα Λευκά Όρη. Φαράγγι...

Γιατί αλλάζει φέτος νωρίτερα η ώρα; Το… παράδοξο του 2027

Τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2026, η Ελλάδα...

Εορτολόγιο 3 Οκτωβρίου: Σε ποιους να πείτε χρόνια πολλά σήμερα

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου, τη...

Η Πανήγυρις της Παναγίας Ελευθερώτριας στο Ρέθυμνο

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε, κατά το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και...