Συνεχίζονται σημειακές παρεμβάσεις καθημερινότητας από το Δήμο Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι σημειακές παρεμβάσεις καθημερινότητας που υλοποιούνται από το Δήμο Χερσονήσου. Με τον συντονισμό του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, η αρμόδια Αντιδημαρχία Ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου και Καθημερινότητας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Ροδιτάκη, προχωρά σε διαρκείς δράσεις με στόχο τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του Δήμου τόσο προς τους κατοίκους, όσο και προς τους επισκέπτες.

Σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν, μεταξύ άλλων, ο ηλεκτροφωτισμός όλων των κάτω διαβάσεων, οι διανοίξεις νέων δρόμων, καθώς και ο έλεγχος και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου.

Ο προγραμματισμός είναι καθημερινός, με τη Δημοτική Αρχή να έχει θέσει ως στόχο της τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, αλλά και της εξυπηρέτησης, ασφάλειας και προσβασιμότητας δημοτών κι επισκεπτών.

«Είναι πλέον ορατή, στην πλειοψηφία των δημοτών και των επισκεπτών μας, η αλλαγή που έχει επέλθει στον πολιτισμό καθημερινότητας» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και προσθέτει:

«Οι παρεμβάσεις είναι καθημερινές, με στόχο να βελτιώνεται διαρκώς η εικόνα του Δήμου μας. Πρόκειται για παρεμβάσεις, που μπορεί να εντάσσονται στα έργα και τις δράσεις μικρότερης κλίμακας, οι οποίες όμως συμβάλουν σημαντικά στην καθημερινότητα όλων. Γνωρίζουμε πως οι ανάγκες είναι πολλές και συνεχείς, γι’ αυτό και δεν σταματάμε, σε μια διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...