Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Ημερομηνία:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γυμναστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών (σ.σ. εκτιτέα τα 20 χρόνια)  για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος  ανήλικων παιδιών στην περιοχή του Ρεθύμνου και αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του ο κατηγορούμενος συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς . Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισης του Ν. Σειραγάκη.

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Ν. Σειραγάκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα, κι για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα – Το...

Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 18...

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...

Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα – Το...

Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 18...

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ – Τι ακριβώς περιλαμβάνουν

Ένα πρόγραμμα 29 παρεμβάσεων για το στεγαστικό ζήτημα, ολοκληρώνει...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη παραχώρησης του...

H εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού

Τι εβδομάδα κι αυτή! Μία από εκείνες που σου...