Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Ημερομηνία:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γυμναστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών (σ.σ. εκτιτέα τα 20 χρόνια)  για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος  ανήλικων παιδιών στην περιοχή του Ρεθύμνου και αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του ο κατηγορούμενος συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς . Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισης του Ν. Σειραγάκη.

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Ν. Σειραγάκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα, κι για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Alter Ego Media: Από 16 Ιουλίου στο...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση η Alter Ego Media. Την εισαγωγή...

Πλήρης επιβεβαίωση του in για την ύποπτη,...

Η συζήτηση στην Βουλή για την σύμβαση σε …συγγενείς...

Alter Ego Media: Από 16 Ιουλίου στο...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση η Alter Ego Media. Την εισαγωγή...

Πλήρης επιβεβαίωση του in για την ύποπτη,...

Η συζήτηση στην Βουλή για την σύμβαση σε …συγγενείς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πού «μαζεύεται» το πιο επικίνδυνο λίπος για την καρδιά και τα αγγεία

Το σημείο όπου αποθηκεύεται το λίπος στο σώμα αποδεικνύεται...

Το γραφικό ψαροχώρι της Κρήτης με φόντο μια νησίδα «κέντρο» του μινωικού πολιτισμού

Ένα ήσυχο διαμάντι της ανατολικής Κρήτης. Σε απόσταση 30 –...

LIFE MareNatura: Ένα οραματικό έργο – ασπίδα προστασίας για 9 απειλούμενα είδη της θαλάσσιας πανίδας

Πρόγραμμα διατήρησης θαλάσσιας μεγαπανίδας, με τη συμμετοχή του Μουσείου...