Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης με τον Κώστα Κωνσταντινίδη!

Ενόψει των αυριανών εκλογών, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή “Φέρε Καφέ” με τον Δημήτρη Σκουλούδη και τον Παντελή Γιαϊτση, στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97,1.

Ο κ. Κωνσταντινίδης μίλησε για την τετραετία που πέρασε, τα μελλοντικά σχέδια των σωματείων σε επίπεδο περιφέρειας, ενώ παράλληλα λόγω της ιδιότητας του ως ιατρός, σχολίασε την πανδημία και τα παρελκόμενα της.

Δεν έκρυψε το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά πολλά πράγματα πήγαν πίσω λόγω της απρόσμενης και δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι με την πανδημία, όμως, όπως τόνισε, το ποδόσφαιρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και ο ίδιος, μαζί με το Στέλιο Βαρουξάκη κατάφεραν να συγκρουστούν με κατεστημένα, και να δείξουν ότι η ισονομία και η δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της λήψης αποφάσεων. Ότι αν προσπαθείς μπορείς να τα καταφέρεις.

Παράλληλα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ” το ποδόσφαιρο θεωρείται δυστυχώς ένα από τα πιο διεφθαρμένα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, όμως εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια διαδικασία αυτοκάθαρσης, η οποία μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είναι εκεί”.

Αναφέρθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού,  Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας πως έχει κάνει μια τιτάνια προσπάθεια, και παρόλο που λειδωρείται άδικα συνεχώς, δε μπορεί κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι από τη στιγμή που ανέλαβε, έσκυψε πάνω από τα προβλήματα και δε χάιδεψε τα αυτιά κανενός.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντινίδης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσωπικά, όταν αναλαμβάνοντας τα ηνία της προεδρίας παραμέλησε το επάγγελμα του, ενώ αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό εκφράζοντας την άποψη ότι αυτή τη στιγμή διανύουμε τα απόνερα του πρώτου κύματος, κι όχι το δεύτερο κύμα, προτρέποντας όλους να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων, για την εκλογή νέου Δ.ΣΣ, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του Κώστα Κωνσταντινίδη παρακάτω:

Τα σχόλια είναι κλειστά.