Συνέντευξη τύπου Επισκοπή-Γιούχτας

Στη συνέντευξη τύπου στο ΔΑΚ Γάλλου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν 0ι προπονητές των δυο ομάδων Μανώλης Παπαματθαιάκης  του Γιούχτας,  και Μάρκος Στεφανίδης  της Επισκοπής

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν οι Τσάτσος για τονΓιούχτα και ο Νίκος Χαλκιαδάκης  για την Επισκοπή.

Αναλυτικά όσα ανέφερεαν

Μανώλης Παπαματθαιάκης:

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την Επισκοπή για τη φιλοξενία και για όλα όσα ενήργησε η διοίκηση και ο πρόεδρος (σ.σ. Μ. Νικολιδάκης) προκειμένου να νιώσουμε άνετα πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς.
Αγωνιστικά, ήταν ένα ματς που θέλαμε τη νίκη τόσο πολύ και οι δύο ομάδες. Εμείς μπήκαμε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 30 λεπτά ήταν μονόλογος για την Επισκοπή. Είχαμε κακές μεταβιβάσεις, κακή αντίληψη. Μπορώ να πω ότι προσπαθήσαμε και μετριάσαμε τις εντυπώσεις από το 30’-45’ όπου μας βοήθησε το χαμένο πέναλτι που αν γινόταν εκεί το 2-0, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Στο 44’ όμως χάνουμε και ‘μεις μια μεγάλη φάση με τον Ηλιόπουλο να ισοφαρίσουμε.

Στο β’ ημίχρονο μας βοηθάει η αλλαγή του σχηματισμού μας και φυσικά, το δεύτερο χαμένο πέναλτι. Με την αλλαγή σχηματισμού είμαστε η ομάδα που κέρδισε μέτρα που είχε καλύτερη κυκλοφορία.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Θεός το έφερε το ματς με το μέρος μας. Μετά το 60’ το παιγνίδι έγινε διαφορετικό. Εμείς έχουμε μια μεγάλη φάση, στο 89‘ με τον Τριανταφύλλου για το 1-2 που δεν θα το αξίζαμε αν έληγε έτσι το ματς όμως μπορούσαμε και να το χάσουμε στο 91’!

Και οι δύο ομάδες, σίγουρα η Επισκοπή, αν έβαζε ένα πέναλτι ή κάποια ματς που δεν κέρδισε στην έδρα της θα ήταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Για μας δεν τελείωσε κάτι. Είμαστε μέσα στον στόχο μας. Αν κυνηγήσουμε το 4Χ4 θα είμαστε ικανοί να φτάσουμε στην επιτυχία.

Να ευχηθώ στον πρόεδρο και στην ομάδα της Επισκοπής καλή συνέχεια κι ότι δεν κέρδισε φέτος να το πετύχει του χρόνου».

 

Μάρκος Στεφανίδης:

«Να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια του, τον κ. Παπαματθαιάκη που ήρθε σε ένα δύσκολο κομμάτι της ομάδας του κι αυτός για να τη βοηθήσει.

Όσον αφορά το παιγνίδι, από την πλευρά μας γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Είχαμε όμως και πάλι πολύ εμπιστοσύνη στα παιδιά. Όλο αυτό που δουλεύουμε βγήκε στα 30 λεπτά που μπήκαμε όπως πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες. Δυστυχώς εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε πολύ περισσότερα πράγματα, πέρα από το πέναλτι που φαντάζει η πιο μεγάλη ευκαιρία. Δεν θέλω να σταθώ στα πέναλτι γιατί μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που τυχαίνει σε μία ομάδα όμως εμένα ως προπονητή με ενδιαφέρουν οι άλλες διαδικασίες που μπορούν να σου φτιάξουν το ματς.

Μοιραία όμως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες απώλειες εντός έδρας. Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές είναι πολύ απλά αλλά τα κάνουμε πολύ δύσκολα. Δεν μου αρέσει να μου κλέβει τη δόξα ένα ή δύο πέναλτι, άλλωστε δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίρνουμε πέναλτι στη φετινή σεζόν οπότε, έχουμε δουλέψει κι έχουμε μάθει να φτιάχνουμε ευκαιρίες μόνοι μας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κερδίσαμε και σήμερα.

Φάσεις όπως αυτή του Γιόρνταν στο 91’ θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα-δυο ακόμα. Από ένα σημείο κι έπειτα αλλάξαμε και ‘μεις τον σχηματισμό γιατί δυο-τρία παιδιά δεν ήταν όπως πρέπει για να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και μας έφερε μια ισορροπία αλλά από την άλλη επηρεαστήκανε από την απώλεια των πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητά τους. Ειδικά στον Νίκο Κατσικοκέρη και μόνο ότι είχε το θάρρος να πάρει την μπάλα να χτυπήσει το δεύτερο πέναλτι είναι στα υπέρ του.

Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος, όπου φτάνει η ομάδα. Να ευχηθώ και ‘γω από την πλευρά μου καλή συνέχεια στον Μανώλη και στην ομάδα του τον Γιούχτα.
Ευχαριστούμε και τον κόσμο που αυτή τη φορά έδωσε το παρών στο γήπεδο”.

(Στο τέλος και οι δύο προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Νεοφυτιάδη).

Οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών

Τσάτσος: «Μπορώ να πω ότι δεν μπήκαμε καθόλου καλά στην αρχή του α’ ημιχρόνου. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και στο τέλος μπορούσαμε να το κλέψουμε κιόλας. Σταθήκαμε τυχεροί με τα δυο πέναλτι που χάθηκαν.
Εμείς συνεχίζουμε γιατί και ο ένας βαθμός είναι θετικός για μας».

Χαλκιαδάκης: «Σαν Επισκοπή είμαστε πικραμένοι για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ και οι δύο ομάδες. Μεγάλο ρόλο έπαιζε κι ότι ήταν ένα κρητικό ντέρμπι.
Από την πλευρά μας το παλέψαμε και δείξαμε ότι το θέλαμε από το α’ κιόλας ημίχρονο όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου μας. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ένα κενό διάστημα όπου το καλύψαμε. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα (σ.σ. Κυριακή).

Δεν είναι ώρα για δάκρυα όμως. Μένουν 4 αγωνιστικές και θα πρέπει να κερδίσουμε όσους βαθμούς περισσότερους γίνεται.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Γεωργούλη. Ξέρω ότι ήταν το έζησε κι εκείνος έντονα το ματς σα να αγωνιζόταν»

Τα σχόλια είναι κλειστά.