Συνεργασία Ευθύνης: Αυτή τη φορά η αλαζονεία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Ημερομηνία:

Για άλλη μία φορά αλαζονική και με έπαρση εμφανίζεται η παράταξη του κ. Μποκέα στην απάντηση για τη στοχοθεσία.
Από τις υπερφίαλες υποδείξεις της ερμηνείας και κατανόησης μέχρι τη μετάθεση ευθυνών που τεχνηέντως επιχειρεί η σημερινή διοίκηση, για να αποπροσανατολίσει και να απεμπολήσει την ευθύνη της στον προγραμματισμό της στοχοθεσίας.
Σε κάθε περίπτωση τη χάραξη των στόχων και της πολιτικής σε όλους τους Δήμους της χώρας έχουν οι αιρετοί.
Οι αιρετοί επίσης οφείλουν να εμπνέουν τουλάχιστον εμπιστοσύνη.
Καμία ευθύνη δεν φέρουν οι υπάλληλοι του δήμου Μαλεβιζίου, που ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι εργάζονται ασταμάτητα με ζήλο και αυταπάρνηση και είναι από τους καλύτερους της δημόσιας διοίκησης.
Χωρίς αυτούς πουθενά δεν θα πήγαινε ο Δήμος. Αντιθέτως αν η σημερινή διοίκηση τους άκουγε εξ αρχής, τα δεδομένα θα ήταν σαφώς καλύτερα.
Γιατί αν η συνεργασία σας ήταν τόσο αγαστή, όπως επικαλείστε δε θα είχαν αποχωρήσει ικανά στελέχη και πολύπειροι διοικητικοί όλων των κατηγοριών.
Κάποιους από εκείνους τους εργαζομένους που αποκαλείτε συνεργάτες σας να τους ρωτήσετε να σας πουν για τις τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας στις οποίες εργάζονται εξ αιτίας της δικής σας «οργάνωσης».
Για άλλη μια φορά λοιπόν, για να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί σε όσους παρερμηνεύουν όσα λέμε, ξεκαθαρίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν καταλογίζουμε οποιαδήποτε ευθύνη στους εργαζόμενους . Οι μόνες ευθύνες είναι πολιτικές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Θανατηφόρο τροχαίο στις Γούρνες: Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης...

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις Γούρνες,...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Θανατηφόρο τροχαίο στις Γούρνες: Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης...

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις Γούρνες,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι θα πληρωθούν έως τα τέλη Αυγούστου

Τι ισχύει για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2025. Συμπληρωματική...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα σε 24 ώρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Μέτρα για τους συνταξιούχους: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων στη ΔΕΘ – Αυξάνεται το επίδομα Νοεμβρίου

Το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος...