ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση των εκλογών για μία ώρα λόγω μεγάλης συμμετοχής

Ημερομηνία:

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσουν στις 20:00
Την παράταση των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά μία ώρα αποφάσισε, σύμφωνα με κομματικές πηγές, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ουρές στα εκλογικά κέντρα ανά την επικράτεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κλείσουν οι κάλπες στις 20:00.

Ουρές στα εκλογικά τμήματα
«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε την παράταση κατά μία ώρα των εκλογών, καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ουρές στα εκλογικά κέντρα ανά την επικράτεια», ανέφερε η ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις 19:00 και ενώ είχε φανεί πως ο κόσμος που περίμενε στα 1.000 εκλογικά κέντρα για να ψηφίσει, ήταν ακόμη πολύς και δεν προλάβαινε έως τις 20:00.

Όπως έγινε γνωστό, στις 17:00 έσπασε το φράγμα των 100.000 ψήφων με κομματικές πηγές να αναφέρουν ότι ο αριθμός των μελών έχει διπλασιαστεί, ενώ στις 20:00 η συμμετοχή ξεπέρασε τους 130.000, με την προσέλευση κόσμου στα εκλογικά κέντρα να συνεχίζεται.

«Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι η Κυριακή της δημοκρατίας, που μπορεί να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής για να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις», δήλωσε επίσης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσερχόμενος το πρωί στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου για να ψηφίσει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πέθανε ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης ανήμερα των 93ων...

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Πέθανε ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης ανήμερα των 93ων...

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Νέα ανασκαφική περίοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ονιθές

Συνεχίζεται η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το Υπουργείο...

Δήμος Πλατανιά : Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου, από...

Οι πρώτες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

Η Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών ενεργοποιεί πλαίσιο...