ΣΥΡΙΖΑ:Πολιτική εκδήλωση στις Βασιλειές – Ισχυρό το μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής

Ημερομηνία:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Μελών Βασιλειών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, το απόγευμα της Παρασκευή 7/10 στον ομώνυμο οικισμό του Ηρακλείου.
Το παρών έδωσαν ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης, ο οικονομολόγος Μανόλης Κουναλάκης και στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Κατά τις τοποθετήσεις τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την επόμενη μέρα, τους στόχους και τις εθνικές προτεραιότητες που θα τεθούν στο επίκεντρο της νέας, προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τις επερχόμενες εκλογές. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, με το μήνυμα της αναγκαιότητας της πολιτική αλλαγής, να κυριαρχεί. Η μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση, φανέρωσε επίσης την ευρεία αποδοχή των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Οι ανοιχτές δράσεις των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου συνεχίζονται, με επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση τα εγκαίνια της Ο.Μ. Νέας Αλικαρνασού, σήμερα Δευτέρα 10/10, στις 7 μ.μ., στην οδό Ηρακλείτου 45 (δίπλα από το ΚΕΠ Αλικαρνασού).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....

Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός του Δήμου...

Ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του...

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....

Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός του Δήμου...

Ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από τον λόρδο Έλγιν»

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...

«e-honey»: Ψηφιακό «μάτι» στο μέλι – Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παραγωγούς και εμπόρους

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα καταγράφει την παραγωγή, τις εισαγωγές,...

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...