ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης να τερματίσει σήμερα κιόλας την υποχρέωση SMS

Ημερομηνία:

Τον τερματισμό, σήμερα κιόλας, της υποχρέωσης SMS ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τη συνέχιση της, «χυδαία κοροϊδία στους πολίτες», δεδομένου, όπως αναφέρει, «ότι στις 15 Μαΐου θα τα σταματήσουν μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του για τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μετά την ανατριχιαστική ομολογία του κ. Γεραπετρίτη πως η κυβέρνηση διατηρεί την απαξιωμένη ανοησία των SMS για να “διαπαιδαγωγεί” -προφανώς σε μια κουλτούρα επιτήρησης- τους πολίτες που έξι μήνες κάνουν θυσίες με το λοκντάουν για να τις χαραμίζει με την ανικανότητα της η κυβέρνηση της ΝΔ, το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να τερματίσει, σήμερα κιόλας, την υποχρέωση SMS για να βγει κάποιος μια βόλτα στις γιορτές του Πάσχα».

«Όσο για τον αυτόκλητο “παιδαγωγό” των πολιτών», όπως αναφέρεται στον κ. Γεραπετρίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

«Ας διεκδικήσει πρώτα μια φορά την ψήφο των πολιτών και μετά να συμπεριφέρεται σαν ιεροδιδάσκαλος της δεκαετίας του ’60 και να κρίνεται από τους πολίτες».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Τέλος στην «ατιμωρησία» για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα:...

Σημαντική αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Τέλος στην «ατιμωρησία» για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα:...

Σημαντική αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Hράκλειο:Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις για...

Η Ελένη Βατσινά για την σπουδαία πρόκριση του ΟΦΗ

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την ιστορική πρόκριση του...