Τα 3 all time classic cocktails που θέλεις να πιεις αυτό το καλοκαίρι

Τα 3 all time classic cocktails που θέλεις να πιεις αυτό το καλοκαίρι

Καλά τα ρούχα και η σωστή περιποίηση το καλοκαίρι, αλλά σαν τα cocktails τα οποία μας συντροφεύουν στις καυτές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού δεν έχει!

Σήμερα λοιπόν σκεφτήκαμε να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα και να ασχοληθούμε με κάτι το οποίο είναι εξίσου πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα σκεφτόμαστε πολλές φορές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!

Παρακάτω σας έχουμε μια mini list με τα 3 πιο διαχρονικά και καλοκαιρινά cokctails τα οποία ευελπιστούμε να σας δροσίσουν και φέτος και φυσικά αποτελούν all time classic.

Margarita

Μπορεί να είναι το πιο συνηθισμένο αλλά να ‘σαι σίγουρος πως υπάρχουν διάφορες εκδοχές οι οποίες το κάνουν ξεχωριστό.

Μια από αυτές τις εκδοχές είναι η Margarita με φρούτα εποχής όπως η φράουλα, το γκρέιπφρουτ κλπ.

Πέραν αυτού μια άλλη version που μπορείς να δοκιμάσεις είναι αυτή με ρούμι το οποίο για τους περισσότερους θεωρείται μακράν το καλύτερο ποτό για καλοκαίρι.

Mojito

Το Mojito εξακολουθεί να παραμένει νούμερο ένα στις προτιμήσεις των περισσοτέρων από εμάς από τη στιγμή που το έχουμε συνδυάσει αρκετά με το καλοκαίρι αφού χάρη τα αρκετά παγάκια και την ξεχωριστή του γεύση μας προσφέρει απλόχερα την δροσιά που χρειαζόμαστε.

Επιχείρησε να δοκιμάσεις και άλλες παραλλαγές όπως το Mojito με σαγκουίνι, κάρδαμο, ανανά και με βασιλικό!

Gin & Tonic

Για το τέλος σας αφήσαμε το πιο απλό και απολαυστικό που σίγουρα είναι δεν περνά απαρατήρητο.

Είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή που μπορείς να το φτιάξεις μέχρι και μόνος σου στο σπίτι και να προσφέρεις στους καλεσμένους σου.

Αν θέλεις να τους εντυπωσιάσεις δίνοντας τους κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα επίλεξε να το σερβίρεις με blueberries ή με ginger αντί για tonic για πιο σαγηνευτική γεύση και θα μας θυμηθείς.

Πηγή: https://menexclusive.com/

Τα σχόλια είναι κλειστά.