Τα αιτήματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έκαναν ντου στην ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Στο μήνυμα τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, που εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου, άσκησαν δριμεία κριτική στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που δεν προέβαλε καθόλου τις διαδηλώσεις και αντιδράσεις τους για τον νέο νόμο της κυβέρνησης σχετικά με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.

Μίλησαν για «νομοσχέδιο απολύσεων» και «εισαγωγής κριτηρίων προκειμένου να διωχθούν από τη δουλειά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί».

Οι ίδιοι άφησαν αιχμές κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανέφεραν ότι «το δελτίο χτες της ΕΡΤ παραβαίνοντας κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δημοκρατίας, δεν παρουσίασε ούτε για ένα λεπτό, ούτε τις χιλιάδες διαδηλωτών που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας όσο και των υπόλοιπων πόλεων προκειμένου να απαιτήσουμε μόνιμους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση, προκειμένου να μονιμοποιηθούν όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν την τελευταία δεκαετία το δημόσιο σχολείο, προκειμένου να προασπίσουμε τη πλήρη μόρφωση των παιδιών, αντίθετα δεν έδειξε ούτε καν την τεράστια αστυνομική βία και καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό διαδηλωτών. Αντίθετα το μόνο το οποίο έδειξε ήταν μεμονομένα επεισόδια».

Οι ίδιοι κάλεσαν τον τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση τους στη 13:30 στα Προπύλαια, η οποία θα κατευθυνθεί προς τη Βουλή, ώστε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «των απολύσεων των χιλιάδων αναπληρωτών».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε...

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε...

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί συγκρούστηκαν τα δύο ελικόπτερα στην Ψάθα: Ο ανθρώπινος παράγοντας και οι πρώτες εκτιμήσεις

Ο αεροναυπηγός και ερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων Φαίδων Καραϊωσηφίδης εντοπίζει...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη τη Δευτέρα 3 Αυγούστου

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος;

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος που βράβευσε η Ουνέσκο,...