Τα αιτήματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έκαναν ντου στην ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Στο μήνυμα τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, που εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου, άσκησαν δριμεία κριτική στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που δεν προέβαλε καθόλου τις διαδηλώσεις και αντιδράσεις τους για τον νέο νόμο της κυβέρνησης σχετικά με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.

Μίλησαν για «νομοσχέδιο απολύσεων» και «εισαγωγής κριτηρίων προκειμένου να διωχθούν από τη δουλειά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί».

Οι ίδιοι άφησαν αιχμές κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανέφεραν ότι «το δελτίο χτες της ΕΡΤ παραβαίνοντας κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δημοκρατίας, δεν παρουσίασε ούτε για ένα λεπτό, ούτε τις χιλιάδες διαδηλωτών που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας όσο και των υπόλοιπων πόλεων προκειμένου να απαιτήσουμε μόνιμους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση, προκειμένου να μονιμοποιηθούν όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν την τελευταία δεκαετία το δημόσιο σχολείο, προκειμένου να προασπίσουμε τη πλήρη μόρφωση των παιδιών, αντίθετα δεν έδειξε ούτε καν την τεράστια αστυνομική βία και καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό διαδηλωτών. Αντίθετα το μόνο το οποίο έδειξε ήταν μεμονομένα επεισόδια».

Οι ίδιοι κάλεσαν τον τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση τους στη 13:30 στα Προπύλαια, η οποία θα κατευθυνθεί προς τη Βουλή, ώστε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «των απολύσεων των χιλιάδων αναπληρωτών».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηχηρό μήνυμα Φον ντερ Λάιεν και Κόστα...

Η ΕΕ στέλνει μήνυμα κατά οποιασδήποτε εξωτερικής παρέμβασης στη...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

Ηχηρό μήνυμα Φον ντερ Λάιεν και Κόστα...

Η ΕΕ στέλνει μήνυμα κατά οποιασδήποτε εξωτερικής παρέμβασης στη...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο χωριό Σωματά, η αιμοδοσία είναι υπόθεση καρδιάς!

Για μία ακόμη φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σωματάς Ρεθύμνου...

Εορτολόγιο 21 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δήμος Χανίων:Αποκατάσταση του προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Χωρδακίου με δωρεά των Λατομείων Λαχόρ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του προαύλιου χώρου...

Τουρισμός: Στα 7,43 εκατ. οι αφίξεις στα καταλύματα τον Αύγουστο

Οι επισκέπτες από το εξωτερικό πραγματοποίησαν το 84% των...