Τα αιτήματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έκαναν ντου στην ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Στο μήνυμα τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, που εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου, άσκησαν δριμεία κριτική στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που δεν προέβαλε καθόλου τις διαδηλώσεις και αντιδράσεις τους για τον νέο νόμο της κυβέρνησης σχετικά με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.

Μίλησαν για «νομοσχέδιο απολύσεων» και «εισαγωγής κριτηρίων προκειμένου να διωχθούν από τη δουλειά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί».

Οι ίδιοι άφησαν αιχμές κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανέφεραν ότι «το δελτίο χτες της ΕΡΤ παραβαίνοντας κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δημοκρατίας, δεν παρουσίασε ούτε για ένα λεπτό, ούτε τις χιλιάδες διαδηλωτών που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας όσο και των υπόλοιπων πόλεων προκειμένου να απαιτήσουμε μόνιμους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση, προκειμένου να μονιμοποιηθούν όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν την τελευταία δεκαετία το δημόσιο σχολείο, προκειμένου να προασπίσουμε τη πλήρη μόρφωση των παιδιών, αντίθετα δεν έδειξε ούτε καν την τεράστια αστυνομική βία και καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό διαδηλωτών. Αντίθετα το μόνο το οποίο έδειξε ήταν μεμονομένα επεισόδια».

Οι ίδιοι κάλεσαν τον τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση τους στη 13:30 στα Προπύλαια, η οποία θα κατευθυνθεί προς τη Βουλή, ώστε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «των απολύσεων των χιλιάδων αναπληρωτών».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ιστορική ομιλία στη Βουλή...

«Ο φονταμενταλισμός είναι έκπτωση της πίστης»: Με αυτή τη...

Νέο πολυνομοσχέδιο: «Μπλόκο» στα μετρητά πάνω από...

Σειρά αλλαγών στη φορολογία και στις συναλλαγές φέρνει το...

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ιστορική ομιλία στη Βουλή...

«Ο φονταμενταλισμός είναι έκπτωση της πίστης»: Με αυτή τη...

Νέο πολυνομοσχέδιο: «Μπλόκο» στα μετρητά πάνω από...

Σειρά αλλαγών στη φορολογία και στις συναλλαγές φέρνει το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης: Ιδρύεται το «FBI Κρήτης» – Νέα αστυνοική υπηρεσία στα Βορίζια

Χρυσοχοΐδης στα Παραπολιτικά 90,1: Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο...

Ηράκλειο:Την Παρασκευή 8 Μαΐου ο απολογισμός της διετίας 2024 – 2025 από τη Δημοτική Αρχή

Στις 18:30 στην Αίθουσα «Δ. Θεοτοκόπουλος» της Βικελαίας Δημοτικής...

Δήμος Γόρτυνας:Εθελοντική αιμοδοσία στους Αγίους Δέκα

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών «Αιματοκρήτης» διοργανώνει, σε συνεργασία με...