Τα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο Δήμο Χερσονήσου στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων

Ημερομηνία:

Τα σχεδιαζόμενα έργα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης στα όρια του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Ζαχαρία Δοξαστάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Σκουλά, στην έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Ενδεικτικά θέματα της συζήτησης ήταν : η μελέτη της Π.Ε.Ο. Τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος και η αντίστοιχη Χερσόνησος – Μάλια, η συντήρηση του φωτισμού της αρμοδιότητας της υπηρεσίας, οι ασφαλτοστρώσεις του παράπλευρου οδικού δικτύου ΠΕΟ Ε90, καθώς και του τμήματος ΠΕΟ Ε90 από ΠΙΚΠΑ έως Γούρνες και η αντικατάσταση προστατευτικών στηθαίων στο τμήμα της ΠΕΟ στο Κακό Όρος.

Μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Σκουλάς επεσήμανε: «Πραγματοποιήσαμε μια γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ζαχαρία Δοξαστάκη. Είδαμε μαζί τις λεπτομέρειες για μια σειρά παρεμβάσεων οδικής ασφάλειας που προετοιμάζει η Υπηρεσία μας στο Δήμο Χερσονήσου. Καθορίσαμε από κοινού τα επόμενα βήματα. Η Περιφέρεια Κρήτης, με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, συνεχίζει με στοχευμένες παρεμβάσεις να ενισχύει τις συνθήκες βελτίωσης της καθημερινότητας. Στόχος μας η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας. Σε συνεργασία με τους Δημάρχους, κατανοούμε ακόμα καλύτερα τις ανάγκες κάθε περιοχής και βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά μας.».

Ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης από την πλευρά του, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, στον επιμερισμό εργασιών από τα εμπλεκόμενα μέρη και στις ενέργειες για την ολοκλήρωση των έργων. Τόνισε ότι στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των αναγκαίων μελετών και της ωρίμανσης των έργων, θα συνδράμει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου, καθώς και ότι μέσα από τη συνεργασία των δυο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Γενικός Διευθυντής Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Μιχάλης Ψαρουδάκης , η προϊσταμένη Μαρία Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χερσονήσου Δημήτρης Μπάτσης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρία Πιταρίτη

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...