Τα καλύτερα kissing tips για να τον τρελάνεις …

Τα καλύτερα kissing tips για να τον τρελάνεις …

Ένα παθιασμένο φιλί είναι ικανό να τον κάνει να σε σκέφτεται όλη μέρα και να απογειώσει τη μεταξύ σας σχέση.

Γι’ αυτό κι εμείς έχουμε τα απαραίτητα tips ώστε να γίνεις kissing expert!

Ξεκίνα αργά

Ιδιαίτερα αν αυτό είναι το πρώτο σας φιλί, ξεκίνα αργά και με χάρη. Το πρώτο σου φιλί με ένα άτομο που σου αρέσει παίρνει πάντα λίγο χρόνο ώστε να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και να το απολαύσετε εξίσου.

Μην ξεχνάς τα χέρια σου!

Μην στέκεσαι απλά ακίνητη όσο φιλιέστε. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να αγγίξεις απαλά τον σύντροφό σου, αγκάλιασέ τον και χάιδεψε απαλά το πρόσωπό του. Η επαφή αυτή δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας και σύνδεσης που δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Διατήρησε το eye contact και κοίταξε τα χείλη του

Όσο βρίσκεστε στη φάση του making out και κάνετε μικρές παύσεις, διατήρησε το eye contact και κοίταξε τα χείλη του συντρόφου σου. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γίνει η εμπειρία σας σταδιακά πιο έντονη και απολαυστική.

Φίλα τον πρώτα στο μάγουλο και τον λαιμό

Ακόμα κι όταν η ερωτική ένταση μεταξύ σας είναι έντονη, φίλα τον πρώτα στο μάγουλο ή στον λαιμό. Θα νιώσει να ανατριχιάζει από ανυπομονησία.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου όπως πρέπει

Η χρήση της γλώσσας μας σε ένα παθιασμένο φιλί είναι απολαυστική μόνο όταν το κάνουμε σωστά. Απόφυγε ατσούμπαλες και πολύ γρήγορες κινήσεις και χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου σταδιακά και με χάρη. Σκέψου το σαν να περνάτε ένα ζαχαρωτό από τη γλώσσα του ενός στον άλλον.

Δάγκωσέ του τα χείλη

Αλλά με προσοχή και μόνο όταν βεβαιωθείς ότι όντως το απολαμβάνει. Γι’ αυτό κράτα το για λίγο αργότερα, όταν θα έχετε γνωριστεί κάπως και δεν θα είναι άβολο.

Μην ξεχνάς το άνω χείλος

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνούν το άνω χείλος του συντρόφου τους όταν φιλιούνται, γι’ αυτό εσύ κάνε τη διαφορά δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή και σε αυτό. Θα νιώσει τέλεια και δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου.

Αν το απολαμβάνεις, δείξε το

Τη στιγμή που φιλιέσαι με τον σύντροφό σου, εφόσον το απολαμβάνεις, κάνε τον να το καταλάβει και ο ίδιος ανασαίνοντας πιο βαριά και μικρά βογγητά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να διαβάσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να βελτιώσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Couple kissing

Πηγή: https://www.allyou.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.