«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» – Συγκλονίζει η τοιχογραφία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών

Ημερομηνία:

Η τοιχογραφία ετοιμάστηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου από μέλη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την απώλεια 57 συνανθρώπων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, δημιουργήθηκε μία συγκλονιστική τοιχογραφία, η οποία «απαιτεί» να μην ξεχαστεί από κανένα ποτέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το larissanet.gr, καλλιτέχνες από όλη τη χώρα, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα έργο που στέλνει μήνυμα για απόδοση της δικαιοσύνης στους υπαίτιους αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι η τοιχογραφία ετοιμάστηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου από μέλη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας σε συνεργασία με το Εικαστικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη
Με έγγραφη παραγγελίας της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ζητά την ενδελεχή έρευνα κάθε καταγγελίας και υπομνήματος που έχει κατατεθεί από την πλευρά των συγγενών των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών.

Ακόμη, η Γεωργία Αδειλίνη επισημαίνει ότι είναι ανάγκη να ερευνηθεί και να απαντηθεί, μετά από αξιολόγηση κάθε ισχυρισμός και καταγγελία, που προβάλλεται από συγγενείς θυμάτων ή θύματα και τους συνηγόρους τους, ώστε το πέρας της ανάκρισης να μην αφήσει ουδεμία αμφιβολία ως προς το ότι οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές διερεύνησαν κάθε πτυχή της υπόθεσης, επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΑΑΔΕ: «Big Brother» σε όλες τις συναλλαγές...

Η Αρχή θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και ετοιμάζει......

ΟΒΙ: Προσοχή σε παραπλανητικά E-mails περί καταβολής...

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) ενημερώνει το κοινό ότι...

ΑΑΔΕ: «Big Brother» σε όλες τις συναλλαγές...

Η Αρχή θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και ετοιμάζει......

ΟΒΙ: Προσοχή σε παραπλανητικά E-mails περί καταβολής...

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) ενημερώνει το κοινό ότι...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: «Big Brother» σε όλες τις συναλλαγές με πρόσβαση στις τράπεζες!

Η Αρχή θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και ετοιμάζει......

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση των περιστατικών – Δύο τη μέρα καταγράφονται στο Ηράκλειο

60 περιστατικά σε μόλις ένα μήνα! Ανησυχητικά είναι τα περιστατικά...

Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης: Εκπαιδευτικός στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Έντονη ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που...

Έρχονται 50 προσλήψεις σε Περιφέρεια Κρήτης και δήμοι

Δείτε αναλυτικά ποιες είναι. Ανοίγουν 50 θέσεις εργασίες μέσα από...