Όλα τα λεφτά… Τα 4 ζώδια που τραβούν το χρήμα σαν… μαγνήτης και σίγουρα θα πλουτίσουν

Όλα τα λεφτά… Τα 4 ζώδια που τραβούν το χρήμα σαν… μαγνήτης και σίγουρα θα πλουτίσουν

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια, που σύμφωνα με τις προβλέψεις, θ’ αποκτήσουν πολλά χρήματα στη ζωή τους και για το μόνο πράγμα που δεν θα ανησυχούν είναι τα οικονομικά.

Αυτό δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, εκτός και αν κάποιος κερδίσει σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά με σκληρή δουλειά και λίγη… βοήθεια από την τύχη.

Ωστόσο, όποιος ανήκει σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πολύ πιθανό τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνονται, καμιά φορά χωρίς ιδιαίτερα κοπιαστική προσπάθεια.

Δείτε αναλυτικά:

Λέων
Οι Λέοντες γνωρίζουν πως πρέπει να ακολουθούν τους στόχους τους και να μην τα παρατούν, ακόμα και όταν οι άλλοι τους λένε πως δεν έχουν καμία ελπίδα να πετύχουν. Δημιουργικοί και με ένστικτο, «μυρίζονται» τις ευκαιρίες κοντά τους και τις αρπάζουν, όταν νιώθουν πως θα έχουν καλό αποτέλεσμα.

Δεν τους αρέσει να πατούν επί πτωμάτων για να τα καταφέρουν, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω για να φανούν τα όσα κατάφεραν.

Παρθένος
Η μεθοδική και λειτουργική Παρθένος, δεν θέλει να ανακαλύψει την πυρίτιδα για να πλουτίσει. Ξέρει πως πρέπει να βελτιώσει όσα ήδη υπάρχουν. Όταν τα καταφέρει θα αδράξει τους καρπούς των κόπων της. Θέλει να βελτιώνεται διαρκώς, είναι αποφασιστική και ρεαλίστρια.

Η τάση της προς την τελειομανεία λειτουργεί επίσης, θετικά στον τομέα της δουλειάς, με αποτέλεσμα συχνά να καταφέρνει να αποκομίζει πολλά οικονομικά οφέλη.

Σκορπιός
Σε όσους δεν τους γνωρίζουν οι Σκορπιοί μπορεί να φαίνονται ως «κλειστοί» και όχι πολύ αξιόπιστοι άνθρωποι. Όσοι τους ξέρουν και τους εμπιστεύονται, όμως, γνωρίζουν πως πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται για πολύ μεγάλα πράγματα. Το πάθος και το ένστικτό τους θα τους βοηθήσει να διαπρέψουν, όταν ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους αρέσει πιο πολύ.

Παρακολουθούν αθόρυβα τους ανταγωνιστές και μελετούν τις τακτικές τους, ώστε να τις συνδυάσουν με τα δικά τους σχέδια και να καταλήξουν σε εκείνες που τους συμφέρουν περισσότερο.

Αιγόκερως
Ασυμβίβαστοι με ό,τι δεν τους ταιριάζει (και δεν αποφέρει το σωστό εισόδημα) οι Αιγόκεροι δεν θα πουν «ναι» σε δουλειές που δεν τους αξιολογούν σωστά. Λαχταρούν την κορυφή, γι’ αυτό και την κυνηγούν.

Γίνονται αδίστακτοι όταν πρόκειται για την επιτυχία τους και δύσκολα συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση και τα πολλά χρήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.