«Τα μαζεύει» η Δόμνα Μιχαηλίδου για τις απολύσεις των ανεμβολίαστων – «Ήταν λάθος μου»

Ημερομηνία:

Σε λανθασμένη δική της διατύπωση απέδωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου τη σύγχυση που προκλήθηκε περί απόλυσης των εργαζομένων που θα επιμείνουν στην άρνησή τους να εμβολιαστούν στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Τονίζει ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μιχαηλίδου:

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος.

Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αμπελόκηποι: Αυτή είναι η παράνομη στάνη με...

Εικόνες μέσα από την παράνομη στάνη που είχαν στήσει...

Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα από τον 7ο αιώνα...

Μετά από περισσότερες από 120 καταδύσεις σε βάθη από...

Αμπελόκηποι: Αυτή είναι η παράνομη στάνη με...

Εικόνες μέσα από την παράνομη στάνη που είχαν στήσει...

Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα από τον 7ο αιώνα...

Μετά από περισσότερες από 120 καταδύσεις σε βάθη από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Παγώνει» η Κρήτη πριν καν ανοίξει η σεζόν! Σκιά πολέμου και φόβος για ντόμινο στην αγορά

Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου. Με το… καλημέρα,...