Τασούλας: Ο Παύλος Πολάκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Ημερομηνία:

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας μετά το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή.

«Ο κ. Πολάκης τήρησε με την ανοχή που επεδείχθη το νόμο, μίλησε και για τον αναπτυξιακό νόμο, έκρινε μια δικαστική απόφαση και είπε ότι δεν παρεμπόδισε το βήμα της Βουλής.

» Δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Το αν παρεμπόδισε το βήμα, εν ονόματι του κώδικα δεοντολογίας και του σχετικού κανονισμού της Βουλής, θα το εξηγήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία θα παραπεμφθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά, ο πρόεδρος της Βουλής απαντά στον κ. Πολάκη ο οποίος επανερχόμενος στο βήμα τόνισε -απευθυνόμενος στο προεδρείο- πως χθες «δεν έκανα καμία κατάληψη της έδρας, αλλά ο προεδρεύων κ. Αθανασίου έκανε κατάλυση της διαδικασίας».

Παράλληλα, σημείωσε πως «αυτό που κατάλαβα από την τοποθέτηση του κ. Τασούλα και του κ. Οικονόμου είναι ότι καταδικάζετε αυτή την πρακτική», ενώ για το γεγονός πως δεν κατέβηκε από το βήμα, ο κ. Πολάκης τόνισε πως «εγώ περίμενα εσάς (κ. Τασούλα) να μου βάλετε μομφή ή να συνεχίσω».

Οικονόμου: Η Ελλάδα αλλάζει, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι
Στην παρέμβασή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ διχάζουν και λασπολογούν.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει τους τόνους και να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα». «Εμείς θα παραμείνουμε ψύχραιμοι και προσηλωμένοι στη δουλειά μας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν περί τρομοκρατίας από την κυβέρνηση, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «η παράταξη αυτή είναι η παράταξη που έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος από την τρομοκρατία» και -όπως είπε- «είναι επικίνδυνο να διχάζεται με τέτοιες πολιτικές. Η Ελλάδα αλλάζει, εσείς δεν μπορείτε να αλλάξετε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Τραμπ υπέγραψε τη συμφωνία με το...

Η στιγμή που ο Τραμπ υπογράφει τη συμφωνία τερματισμού...

«Πλοία του κόσμου, βάλτε μπροστά τις μηχανές...

Ουάσινγκτον και Τεχεράνη ανακοίνωσαν συμφωνία που θα υπογραφεί στις...

Ο Τραμπ υπέγραψε τη συμφωνία με το...

Η στιγμή που ο Τραμπ υπογράφει τη συμφωνία τερματισμού...

«Πλοία του κόσμου, βάλτε μπροστά τις μηχανές...

Ουάσινγκτον και Τεχεράνη ανακοίνωσαν συμφωνία που θα υπογραφεί στις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλαβών επιφάνειας σκυροδέματος στην γέφυρα Aγ. Ιωάννη Xωστού επί του Β.Ο.Α.Κ.

Στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλαβών επιφάνειας σκυροδέματος της...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο» – Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Μια μεγάλη μουσική αγκαλιά αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης ετοιμάζονται...

Ο Δήμος Ρεθύμνης γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Το Τμήμα Μουσικής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης συμμετέχει στον...