Τέλος ο Φουτσίνι-Συνεχίζει με Λυρώνη στον πάγκο ο Ηρόδοτος

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος κάνει γνωστό την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο Γιώργος Λυρώνης είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και αναλαμβάνει επίσημα πρώτος προπονητής,σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού την συνεργασία μας με τον προπονητή Αρμάντο Φουτσίνι ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την Εθνική Κ23 του Καμερούν αδυνατεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με συνέπεια να οδηγούμαστε και οι δύο πλευρές σε αυτήν την από κοινού απόφαση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις άμεσες υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και γενικά στην σταδιοδρομία του. Τον ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι η πόρτα του Ηροδότου είναι ανοικτή για αυτόν στο μέλλον.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός Γιώργος Λυρώνης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Euro 2028: Όλο το πρόγραμμα – Πότε...

Η UEFA ανακοίνωσε τα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου που...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματάει το ποδόσφαιρο μετά το...

Ο 41χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ οριοθέτησε το τέλος της...

Euro 2028: Όλο το πρόγραμμα – Πότε...

Η UEFA ανακοίνωσε τα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου που...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματάει το ποδόσφαιρο μετά το...

Ο 41χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ οριοθέτησε το τέλος της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : «Μεταξύ ουρανού και γης – Η Παπούρα ζητά σωτηρία»

Παρουσίαση της ταυτότητας του Μνημείου, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,...

Η Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ...