Τέμπη: Μνημείο στο ΑΠΘ για τους φοιτητές που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση τρένων

Ημερομηνία:

Δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο για τα αποκαλυπτήρια, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Ένα συγκλονιστικό μνημείο με τα ονόματα των φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έφτιαξαν φοιτητές του ΑΠΘ στο campus της σχολής.

Μέλη φοιτητικών συλλόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έκαναν σήμερα το πρωί τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο για τα αποκαλυπτήρια, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα για το “προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη”, όπως το χαρακτηρίζουν.

Ανατριχίλα προκάλεσε η στιγμή που συγγενής θύματος του δυστυχήματος αντίκρισε το μνημείο με δάκρυα στα μάτια.

Επίσης, προβλήθηκε βίντεο με κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη λίγο καιρό μετά το συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΑΚΑ: Σε πλήρη και αδιάκοπη εξέλιξη το...

Οι εργασίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα των υποδομών...

Ρεύμα: Μειώσεις στα πράσινα τιμολόγια τον Μάρτιο...

Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις των παρόχων για τα πράσινα...

ΟΑΚΑ: Σε πλήρη και αδιάκοπη εξέλιξη το...

Οι εργασίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα των υποδομών...

Ρεύμα: Μειώσεις στα πράσινα τιμολόγια τον Μάρτιο...

Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις των παρόχων για τα πράσινα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Θεατρική παράσταση «Η Κυρά της Ρω» έρχεται στην Κρήτη

9ος Χρόνος Παραστάσεων «Η Κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά σε σκηνοθεσία...

ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ : Εθελοντική Αιμοδοσία στον Πρινέ Ρεθύμνου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρινέ σε συνεργασία με τον Σύλλογο...