Τέμπη: Ο επιτάφιος με 57 αγγελάκια για τα θύματα της τραγωδίας

Ημερομηνία:

Ενάμιση μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συντάραξε τη χώρα κανείς δεν ξεχνά τα θύματα της τραγωδίας.
Ο Επιτάφιος στολίστηκε με σχολαστικότητα και το τελικό αποτέλεσμα προκαλεί συγκίνηση. Οι μνήμες από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη είναι ακόμα νωπές.

Ο Επιτάφιος στην Παναγία Φανερωμένη Χιλιομοδίου στολίστηκε με λευκά λουλούδια και 57 αγγελάκια για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ενάμιση μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συντάραξε τη χώρα, κανείς στην περιοχή δεν ξεχνάει τα θύματα της συμφοράς.

Τους ανθρώπους που έφυγαν τόσα άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή εκείνο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου ο φετινός επιτάφιος είναι αφιερωμένος στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι εθελόντριες στόλισαν τον επιτάφιο με περισσή αγάπη γράφοντας «Τέμπη 28/2/2023».

Τον στόλισαν με λευκά λουλούδια και τον διακόσμησαν με 57 μικρά λευκά αγγελάκια με τα ονόματα των θυμάτων και έναν μεγάλο άγγελο για τους αγνοούμενους της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οδικός χάρτης για τα αγροτικά οικόπεδα –...

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι αγρότες όσο...

Προσυνέδριο της ΝΔ – Μητσοτάκης: «Αυτή η...

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εθνικών...

Οδικός χάρτης για τα αγροτικά οικόπεδα –...

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι αγρότες όσο...

Προσυνέδριο της ΝΔ – Μητσοτάκης: «Αυτή η...

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εθνικών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέδιο-σοκ για το νέο εκλογικό σύστημα – Μείωση βουλευτών σε 200 και μονοεδρικές… παντού!

Τις προτάσεις της ΝΔ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος...

Τι είναι ο τουρισμός περιπέτειας που ανοίγει νέους δρόμους για την ελληνική αγορά

2 στους 3 ταξιδιώτες στρέφονται στο «adventure». Ο τουρισμός περιπέτειας...