Τέμπη: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα

Ημερομηνία:

Η απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ του MEGA στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της τηλεδιοίκησης της Λάρισας, επιβεβαιώθηκε σήμερα με την επίσκεψη του κ. Γεραπετρίτη.

Το MEGA είχε αναδείξει την απόλυτη εγκατάλειψη στην εγκατάσταση, στην οποία δε λειτουργούσε τίποτε, παρά μόνο ο τοπικός πίνακας ελέγχου μέσα στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Οι εργασίες στο κτίριο προχωρούν και σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμο το σύστημα της τηλεδιοίκησης.

Πριν έναν μήνα, εκεί, υπήρχε ένα εργοτάξιο. Σήμερα, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες δοκιμές ώστε να παραδοθεί ολοκληρωμένο το έργο το στα τέλη Ιουνίου.

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών επισκέφτηκε τον χώρο και ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Ο σταθμάρχης Παλαιοφαρδάλων μάλιστα περιέγραψε μπροστά στις κάμερες με ποιο τρόπο γίνεται η αυτόματη χάραξη.

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου οι εργαζόμενοι που θα πάρουν τις θέσεις τους μπροστά από τον υπερσυγχρονο πίνακα τηλεδιοίκησης θα μπορούν να ελέγχουν τα τρένα σε μια απόσταση 167 χιλιομέτρων και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η τηλεδιοίκηση θα λειτουργεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φάρος της Ευρώπης η αρχαία Ελλάδα –...

Αρχαίο DNA που αναλύθηκε από ερευνητές του University of...

Brain drain: Εισιτήριο στο εξωτερικό με άγνωστο...

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει τη σκληρή εικόνα του brain drain...

Φάρος της Ευρώπης η αρχαία Ελλάδα –...

Αρχαίο DNA που αναλύθηκε από ερευνητές του University of...

Brain drain: Εισιτήριο στο εξωτερικό με άγνωστο...

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει τη σκληρή εικόνα του brain drain...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έφτασε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο Gerald Ford καθ’ οδόν προς Μέση Ανατολή

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες...

30ετές Μνημόσυνο Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Θεοδώρου (Τζεδάκη)

21 Φεβρουαρίου 2026 Το πρωί του Σαββάτου της Τυρινής, 21ης...

Λαγάνα – γίγας 70 κιλών στα Χανιά: Ξεπερνά τα 4 μέτρα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η λαγάνα έχει...