Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιδεινώθηκε η υγεία του, απαισιόδοξοι οι γιατροί

Ημερομηνία:

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Τον τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές με διαφορετική αιτία κάθε φορά, ενώ έχει νοσήσει και με κοροναϊό, γεγονός που δεδομένης της κλονισμένης υγείας του, λειτούργησε πολύ επιβαρυντικά.

Ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μεταφέρθηκε εκεί, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κοροναϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σημειώνεται ότι από κοροναϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Μάλιστα τότε είχε έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα και η αδερφή του βασίλισσα Σοφία, ακριβώς γιατί ανησυχούσε για την υγεία του.

Φανερά καταβεβλημένος

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν φανερή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του με πιο πρόσφατη αυτήν τον Οκτώβριο του 2022, οπότε είχε βγει με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, και τη σύζυγό του Αννα – Μαρία για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τέως βασιλιάς, στο αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του.

Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η...

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

«Μας εκπλήσσουν κάθε φορά»: Οι μέλισσες μπορούν...

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα ευρήματα αποτελούν ακόμη μία...

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η...

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

«Μας εκπλήσσουν κάθε φορά»: Οι μέλισσες μπορούν...

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα ευρήματα αποτελούν ακόμη μία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο Ρεθεμνιώτης Νεκτάριος Παπαδογιάννης

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...