Θα πάει καλά… ο τουρισμός

Ημερομηνία:

Αισιόδοξος για τη φετινή τουριστική χρονιά αν το εμβόλιο κυκλοφορήσει στην ώρα του είναι ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο Δημήτρης που “τρέχει” τον τουρισμό μόνος του στη χώρα μας φτιάχνει ήδη το πλάνο του 2021 και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό από τον Ιούνιο και μετά.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ θα “παλέψει” ώστε μόλις φύγουμε από τον “πόλεμο” του ιού να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας στην μετά κορωνοϊό εποχή.

Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Κρήτη και τα Χανιά αν όλα πάνε καλά με το “διάολο” που μας βρήκε θα κάνουν καλή σεζόν και θα επιστρέψει το χαμόγελο στο τόπο μας που έχει επενδύσει τόσα πολλά στον τουρισμό.

Ο Δημήτρης έκανε πέρυσι παραπάνω από όσα μπορούσε σαν Ε.Ο.Τ και φέτος θέλει να δει αποτελέσματα κοντά στα ποσοστά του 2019 που ήταν μία καλή χρονιά.

Πάντως ο ίδιος μαζί με την ομάδα του στον Ε.Ο.Τ έχει πλέον 3 πλάνα για τη φετινή χρονιά… που όλα βασίζονται στη πορεία του… Κορωνοϊού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δρόμος Πλάτανος-Σφηνάρι: Μία ακόμη χαμένη γη και...

Συντονιστικό για το Περιβάλλον Χανίων Δρόμος Πλάτανος-Σφηνάρι:...

Αντώνης Ροκάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους...

O κ. Αντώνης Ροκάκης, ως Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης...

Δρόμος Πλάτανος-Σφηνάρι: Μία ακόμη χαμένη γη και...

Συντονιστικό για το Περιβάλλον Χανίων Δρόμος Πλάτανος-Σφηνάρι:...

Αντώνης Ροκάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους...

O κ. Αντώνης Ροκάκης, ως Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...

Η Alter Ego Media αγκαλιάζει για ακόμη μία χρονιά το «Greece Race for the Cure»

Με ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της ενημέρωσης...

Λιμενικό: 420 προσλήψεις – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 13 Οκτωβρίου

Τι χρειάζεται για την αίτηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία...