Θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Κρήτη από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνέχεια των Ημερών Παιδικού Θεάτρου, επενδύοντας στις τέχνες και τον πολιτισμό, διοργανώνει σειρά θεατρικών παραστάσεων σε όλο το νησί. Πρόκειται για παραστάσεις που «μιλούν» για τα ανθρώπινα συναισθήματα, την αγάπη, τον έρωτα, την εν συναίσθηση, τη φροντίδα, το νοιάξιμο, τις αξίες της ισότητας, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης και παρουσιάζουν ιστορίες ζωής που συνδέουν το χθες με το σήμερα και στοιχειοθετούν την ιστορική ταυτότητα και μνήμη. Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι δωρεάν.
Το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων:
• Θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι», από την ομώνυμη ταινία των Olivier Nakache και Eric Toledano, από την Ομάδα Θεατρικής και Παραστατικής Τέχνης ‘Το Σανίδι’:
o 27 Μαΐου 2024, 9.00μ.μ., Αρκαλοχώρι, Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
o 28 Μαΐου 2024, 9:30μ.μ., Ηράκλειο, Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Πειραματική Σκηνή.
• Θεατρική παράσταση «Χάρολντ και Μωντ», του Κόλιν Χίγγινς, από τη Θεατρική Ομάδα Δημοσιογράφων Ηρακλείου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ):
o 25 Μαΐου 2024, 9:00μ.μ., Ηράκλειο, Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ»
o 29 Μαΐου 2024, 9:30μ.μ., Άγιος Νικόλαος, Κινηματοθέατρο «ΡΕΞ»
o 1 Ιουνίου 2024, 9:30μ.μ., Ρέθυμνο, «Σπίτι του Πολιτισμού»
• Θεατρική παράσταση «Θάψτε τους Νεκρούς», του Irwin Shaw από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου «ΘΟΚΝΗ»
o 7, 8, 9 IOYNIOY 2024, 9:00μ.μ., Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ»
• Θεατρική παράσταση «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», από τη Χριστίνα Αλεξανιάν:
o 5 Αυγούστου 2024, 9:00μ.μ., Άγιος Βασίλειος, Θέατρο «Μάνος Κατράκης», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγιοβασιλιτών Πεδιάδας.
o 7 Αυγούστου 2024, 9:00μ.μ., Κερατόκαμπος, Υπαίθριο Θέατρο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Συλλόγου Κερατόκαμπου «Η ΒΙΓΛΑ».
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι θεατρικές παραστάσεις που θα διοργανωθούν στα πλαίσια των Ημερών Θεάτρου από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με άλλες θεατρικές ομάδες, τοπικούς φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.