Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ημερομηνία:

Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια
Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, με τον ασυνείδητο οδηγό στη συνέχεια να την εγκαταλείπει…

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

«Την εγκατέλειψα γιατί είχε κόσμο να τη βοηθήσουν»
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο 24ωρα, στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος οδηγός είχε προχωρήσει σε απίστευτες δικαιολογίες, για να δικαιολογήσει την αδιανόητη στάση του να παρατήσει την τραυματισμένη φοιτήτρια και να φύγει.

Μιλώντας στο MEGA, είχε δηλώσει ότι την εγκατέλειψε γιατί… είδε πως είχε κόσμο και θα τη βοηθούσαν, αλλά και γιατί φοβήθηκε πολύ.

«Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν» είχε πει χαρακτηριστικά στο Live News.

Μιλώντας στο MEGA ισχυρίστηκε πως η 21χρονη φοιτήτρια πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, ενώ αρνήθηκε ότι έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε στην προσπάθεια να διαφύγει.

«Δεν έτρεχα, αλλά έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δεν έκανα αναστροφή, έβαλα όπισθεν και έφυγα γιατί φοβήθηκα» είπε, ενώ ανέφερε: «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί» πρόσθεσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με ελικόπτερο από τη Γαύδο στη ΜΕΘ...

Κατανάλωσε νερό με υπολείμματα χρώματος. Ρεπορτάζ: Θάνος Περβολαράκης Στα δεκαέξι του...

Χανιά:Συγχαρητήριο μήνυμα για τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών...

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος...

Με ελικόπτερο από τη Γαύδο στη ΜΕΘ...

Κατανάλωσε νερό με υπολείμματα χρώματος. Ρεπορτάζ: Θάνος Περβολαράκης Στα δεκαέξι του...

Χανιά:Συγχαρητήριο μήνυμα για τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών...

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γεωργιάδης: «5.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026 – Προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό»

«Αν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε προσωπικό και υποδομές,...

Χτίζοντας άμυνα από μέσα: Γιατί το δυνατό ανοσοποιητικό ξεκινά από το πεπτικό σύστημα

Φροντίζοντας το έντερό σου με σωστή διατροφή, καλή ενυδάτωση,...

Με ελικόπτερο από τη Γαύδο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ – Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 16χρονος

Κατανάλωσε νερό με υπολείμματα χρώματος. Ρεπορτάζ: Θάνος Περβολαράκης Στα δεκαέξι του...

Τα Ανώγεια μέσα στα 25 ομορφότερα και αυθεντικότερα χωριά της Ελλάδας

Αναφορά στα Ανώγεια από διεθνές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της εφημερίδας...