Θρίλερ με το 11 μηνών βρέφος – Σεξουαλική κακοποίηση «βλέπει» ο ιατροδικαστής – Τι υποστηρίζει ο θεράπων ιατρός

Ημερομηνία:

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουζιάνη, ιατροδικαστή, ο οποίος μίλησε στο MEGA κατά την ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους, υπήρξαν στοιχεία που έδειχναν σεξουαλική κακοποίηση.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Τι λέει ο θεράπων ιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία, και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή.

Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων ιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις.

Τι υποστηρίζει η μητέρα

Από την μεριά της η μητέρα του βρέφους υποστηρίζει ότι η βαριά φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε σε μορφή υπόθετου ευθύνεται για την κατάσταση του παιδιού.

Η ίδια προσήλθε την Κυριακή στο νοσοκομείο μαζί με τον ιατρικό φάκελο του παιδιού καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Οι κακώσεις για τις οποίες μίλησε ο ιατροδικαστής σύμφωνα με την μητέρα οφείλονταν στην δυσκολία να του χορηγηθεί η αγωγή ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες που η υγεία του είχε επιδεινωθεί και πάθαινε συχνά σπασμούς.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ρίξουν φως

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση, ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος και θα συνεκτιμήσει τα στοιχεία της προανάκρισης για να αποφανθεί.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη, ενώ παραμένουν στην Ασφάλεια ο πατέρας του βρέφους και ο εξάδελφος του, που φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα, που διαμένει η οικογένεια στου Ζωγράφου.

Όπως είπαν οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι και παραμένουν στην Ασφάλεια οικειοθελώς και με την μορφή φιλοξενίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση, καθώς δεν μπορούν να κρατηθούν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά –...

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά –...

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο ταξίδι του σφηκιάρη που παρακολουθείται μέσω πομπού!

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Κυριακή – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά – Η νέα εποχή περνάει από την Ευρώπη, τι θα ισχύει για τα ATM

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Ποιος δολοφονεί το Ιντερνετ;

Η θεωρία του «Νεκρού Διαδικτύου» επιστρέφει δυναμικά στον δημόσιο...