Θρήνος στις Ενοπλες Δυνάμεις – Νεκρός Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης

Ημερομηνία:

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της Μονάδας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου
Θρήνος στις Ενοπλες Δυνάμεις από τον θάνατο νεαρού Εύελπι που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην Ρεντίνα.

Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού το πρωί της Παρασκευής και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου, στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της Μονάδας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος ήταν αθλητικός τύπος και διέθετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα ως προς τις αθλητικές του ικανότητες.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελληνοτουρκικά: Αιγαίο σε τεντωμένο σκοινί – Η...

Αποστρατιωτικοποίηση στο τραπέζι, διάλογος στον αέρα - Ανοίγει ξανά...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,2 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Ελληνοτουρκικά: Αιγαίο σε τεντωμένο σκοινί – Η...

Αποστρατιωτικοποίηση στο τραπέζι, διάλογος στον αέρα - Ανοίγει ξανά...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,2 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related