Θρήνος για την 22χρονη φοιτήτρια – Τέλος στο όργιο φημολογίας για το εμβόλιο

Ημερομηνία:

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας με την θεία της πάντως να μην μπορεί να καταλάβει πως με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο 22χρονο κορίτσι, αθλήτρια στίβου.

«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» ανέφερε θεία της 22χρονης.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας, που αυτό το διάστημα διένυε την πιεστική περίοδο της εξεταστικής.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ήθελε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση» υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και «έσβησε» στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις» πρόσθεσε ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

Τέλος στην παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί γύρω από το εμβόλιο του κορωνοϊού και κατά πόσο αυτό ευθύνεται για τον ξαφνικό θάνατο της αθλήτριας έβαλαν οι συγγενείς της Γεωργίας, ξεκαθαρίζοντας στο LIVE NEWS πως η 22χρονη ήταν ανεμβολίαστη.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά» τόνισε θεία της 22χρονης.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην Κρήτη από την Κομοτηνή ενώ αύριο θα γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Ευχαριστήριο για προσφορά στέγης σε αστέγους

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Στα Χανιά παρακολούθησε την Περιφορά του Επιταφίου...

Με την οικογένειά του βρίσκεται στα Χανιά ο Κυριάκος...

Δήμος Ρεθύμνης:Ευχαριστήριο για προσφορά στέγης σε αστέγους

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Στα Χανιά παρακολούθησε την Περιφορά του Επιταφίου...

Με την οικογένειά του βρίσκεται στα Χανιά ο Κυριάκος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αποστολή «Artemis II»: Τι μάθαμε για την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Από μυστηριώδεις λάμψεις μέχρι μια απόκοσμη έκλειψη Ηλίου, η...

Στα ύψη η ζήτηση για μαγειρίτσα – Φεύγει και φέτος μέχρι και στο εξωτερικό κατεψυγμένη

Από την αρχή της εβδομάδας οι μάγειρες ετοιμάζουν μαγειρίτσα...

Πλήθος κόσμου στο κέντρο του Ηρακλείου για την περιφορά των Επιταφίων

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στην Ακολουθία του Επιτάφιου...