Θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα – Τι λέει ο παππούς της για τη σπάνια ασθένεια

Ημερομηνία:

Σε σοκ η οικογένεια και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας που κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα, που πέθανε ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα με το σχολείο της.

Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, εξετάζει το παθολογικό υπόβαθρο που δεδομένα υπήρχε και προσπαθεί να διαπιστώσει μέσα από τις εξετάσεις που πραγματοποιεί αν το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν το αίτιο που προκάλεσε τις δύο ανακοπές.

«Δεν είχε κανέναν περιορισμό στην καθημερινότητα»
Οι συγγενείς της 15χρονης, μιλώντας στον Alpha, κάνουν λόγο για ένα «ασήμαντο» πρόβλημα υγείας το οποίο δεν είχε επιβάλλει κανέναν περιορισμό στο παιδί.

Μάλιστα, η κοπέλα έκανε χορό, πολεμικές τέχνες και ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας της, με τον συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό να μην αποτελεί τροχοπέδη για την καθημερινότητά της.

«Έπεσε ξαφνικά από την καρέκλα»
«Ξαφνικά έπεσε το παιδί από την καρέκλα, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά στην εκδρομή και ανάνηψε προσωρινά. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ήρθε άμεσα και το παιδί μπήκε στο ασθενοφόρο μαζί με τον γιατρό. Στο νοσοκομείο δόθηκε τιτάνια μάχη από τους γιατρούς, οι οποίοι επί δύο-δυόμιση ώρες προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη χωρίς να τα καταφέρουν» περιγράφει ο διευθυντής του σχολείου.

«Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο το πρόβλημα υγείας της» – Τι λέει ο παππούς της
«Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην περίπτωση του παιδιού, φέρθηκαν άριστα. Δεν έχουμε παράπονο. Ήταν κάτι ελάχιστο αυτό που είχε, δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς αλλά ήταν κάτι ανεπαίσθητο και επειδή έχουμε και γιατρό στην οικογένεια, ήταν τυχαίο γεγονός (ο θάνατός της). Έχουμε την εντύπωση ότι ήταν κάπως άσχετο.

Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει σήμερα έλεγε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Ήθελε να γίνει γιατρός, ήταν πολύ καλή μαθήτρια» λέει ο παππούς της.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να έγινε κάτι στο νυχτερινό μαγαζί που βρίσκονταν, η θεία του παιδιού λέει ότι ήταν «ένα συνεσταλμένο παιδί, που έπινε χυμό. Δεν μπορεί να έγινε κάτι».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ταξιδιωτική οδηγία από το ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις...

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν...

Καρδιακή ανακοπή: Δύο συμπτώματα που προειδοποιούν 24...

Προειδοποιητικά σημάδια -και δυνητικά σωτήρια- θα δώσει 24 ώρες...

Ταξιδιωτική οδηγία από το ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις...

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν...

Καρδιακή ανακοπή: Δύο συμπτώματα που προειδοποιούν 24...

Προειδοποιητικά σημάδια -και δυνητικά σωτήρια- θα δώσει 24 ώρες...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη και το 2026

Στα επίπεδα της περσινής χρονιάς εκτιμάται ότι μπορεί να...

Ταξιδιωτική οδηγία από το ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις επισκέψεις σε Ισραήλ, Ιράν και Παλαιστινιακά Εδάφη

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν...

Καρδιακή ανακοπή: Δύο συμπτώματα που προειδοποιούν 24 ώρες νωρίτερα

Προειδοποιητικά σημάδια -και δυνητικά σωτήρια- θα δώσει 24 ώρες...