Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Τσαπατάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη! Τού πήραν τη δάδα των Ολυμπιακών του ’18

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, είδηση που μεταδόθηκε με ταχύτητα… φωτός μέσω των social media καθώς πολλοί από τους χιλιάδες followers του θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τον βοηθήσουν.

Η έκκληση του κορυφαίου παραολυμπιονίκη προς τους δράστες ήταν να του επιστραφούν τα αντικείμενα συναισθηματικής -κυρίως- αξίας που του είχαν αρπάξει χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ποια ήταν ακριβώς αυτά.

Μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ο Αντώνης Τσαπατάκης αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να του έχουν αρπάξει και τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2018, αντικείμενο που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνον.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω πότε συνέβη γιατί εγώ λείπω για προετοιμασία στα Χανιά για τους Αγώνες. Στέλνοντας λοιπόν έναν φίλο για να δει για τυχόν βλάβες διαπίστωσε ότι όλα ήταν άνω κάτω μέσα στο σπίτι. Η τηλεόραση ήταν κάτω στο πάτωμα τυλιγμένη με τα καλώδιά της, έτοιμη να φύγει θεωρητικά και μέσα στο δωμάτιο στο οποίο έχω τα ρούχα μου αλλά και το υπνοδωμάτιο ήταν όλα άνω κάτω. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν γύρω στα 7 με 8 ζευγάρια παπούτσια που είναι μίας αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πολύ πιθανόν να λείπει και η δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Όλα είναι συναισθηματικής αξίας αλλά να πω στον κόσμο ότι τα υλικά αγαθά δεν είναι αυτά που μας κάνουν ανθρώπους. Μας κάνει η ευγένεια που έχει ο καθένας μας μέσα του. Δεν κάνω την έκκληση για λόγους υλισμού. Αντιθέτως θέλω να ζητήσω να υπάρχει δείγμα ευγένειας ανάμεσά μας ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν πιστεύει ότι θα του επιστραφούν μετά την έκκληση τα κλοπιμαία, εκείνος είπε ότι πιστεύει στην καλοσύνη του κόσμου και πιστεύει πως θα του επιστραφούν.https://www.gossip-tv.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.