Θυμάστε τη «Λίλα» από τους Singles; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα

Ημερομηνία:

Θυμάστε τη «Λίλα» από τους Singles, έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς;

Η ίδια σήμερα παραμένει όμορφη, έχοντας αφήσει πια το κόκκινο μαλλί, με το οποίο τη γνωρίζαμε, και έχοντας εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη σήμερα είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών που απέκτησε το 2015 με τον σύζυγό της, δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια.

Ο φακός είχε πετύχει τη Σάννυ με τα παιδιά της στα πριν λίγους μήνες, τα Χριστούγεννα, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Η γιαγιά της δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός
«Η γιαγιά μου, μου είχε τεράστια αδυναμία, ήμουν μονάκριβο εγγόνι της. Μέναμε μαζί και είχαμε πάρα πολύ δυνατή σχέση. Ως γιαγιά ήταν τεράστιο στήριγμα, είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν σαν δεύτερη μαμά. Την έπιανε το στομάχι της ξέροντας πώς είναι το επάγγελμα και γνωρίζοντας εμένα, που ήμουν πιο ευαίσθητη, πιο αφελής, δεν είχα δεύτερη σκέψη. Δεν ήθελε καθόλου, για να μη με πληγώσουν, να μην έχω προβλήματα. Λίγο πριν πάω να σπουδάσω στην Αμερική σκηνοθεσία μου ζήτησαν να γράψω ένα μονόλογο. Το είδε η γιαγιά μου, γιατί ήταν και καθηγήτρια. Τότε με μεγάλη δυστυχία μου είπε: ‘Πρέπει να γίνεις ηθοποιός’. Μετά της έδωσε μόνο χαρά. Η γιαγιά μου, μού έμαθε φοβερά πράγματα σε σχέση με την υποκριτική» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Ύστατος Χαιρετισμός…. Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίζεται...

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, παρόλο που η μάχη...

Fitspiration: Η νέα τάση των σόσιαλ μίντια...

To «fitspiration», η νέα τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

Ο Ύστατος Χαιρετισμός…. Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίζεται...

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, παρόλο που η μάχη...

Fitspiration: Η νέα τάση των σόσιαλ μίντια...

To «fitspiration», η νέα τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο στην Κρήτη

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 7 Ιουνίου,...

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα

Ο Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη δευτερολογία του, σύμφωνα με...