Τι αλλάζει με την Bookbeach από φέτος στις παραλίες!

Τι αλλάζει με την Bookbeach από φέτος στις παραλίες!

“Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, για αυτό είναι και πολύτιμος. Σε κανέναν δεν θα άρεσε να πάει σε μία παραλία και να έχει το άγχος της αναζήτησης ξαπλώστρας.
Η Bookbeach είναι η εφαρμογή με την οποία θα κλείνουμε την ξαπλώστρα στην παραλία για όποτε θέλουμε να πάμε! “, είπε ο Γαβριήλ Τσουντάνης, όταν τον ρωτήσαμε για την Bookbeach.

H Bookbeach είναι μία καινοτόμα εφαρμογή που ήρθε να φέρει μια νέα εποχή στις παραλίες, τόσο για τους ιδιοκτήτες επιχείρησης με ξαπλώστρες όσο και για τους επισκέπτες της παραλίας.

Από την μια, δίνεται μία τεράστια ευελιξία στον ιδιοκτήτη της παραλίας διαχείρισης των ξαπλωστρών του, διαμορφώνοντας τις ώρες και τις χρεώσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και συγχρόνως το μεγαλύτερο κέρδος για την επιχείρηση.

Από την άλλη, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις ξαπλώστρες αλλά και να χρεωθεί μόνο για τον χρόνο που θα παραμείνει στην παραλία. Μέχρι στιγμής, συνηθίζεται να υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόστος στη χρήση ξαπλώστρας, άσχετα με το πόση ώρα θα κάτσει κάποιος.

Η εφαρμογή έρχεται να δώσει μία καινοτόμα λύση με μία πιο ‘‘τίμια‘‘ χρέωση στον πελάτη, δίνοντάς του παράλληλα την μοναδική ευκαιρία να κλείσει την ξαπλώστρα του τις ώρες που θέλει, για όποτε προγραμματίζει να πάει στην παραλία.

Η Bookbeach είναι μία live εφαρμογή, έτσι ο καθένας βλέπει ζωντανά στο κινητό του το πλάνο της κάθε παραλίας και την διαθεσιμότητα σε ξαπλώστρες. Αυτό βοηθάει και τον ιδιοκτήτη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την κίνησή του αλλά και τις επερχόμενες κρατήσεις σε ξαπλώστρες αφού για κάθε κράτηση ενημερώνεται και με email.

Για την Bookbeach μας μίλησε ο κ. Γαβριήλ Τσουντάνης, συνεργάτης της εταιρείας στην Κρήτη:

<< Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος για αυτό είναι και πολύτιμος. Η Bookbeach όπως το λέει και το όνομά της, είναι η εφαρμογή με την οποία θα κλείνουμε την ξαπλώστρα στην παραλία για όποτε θέλουμε να πάμε.

Σε κανέναν δεν θα άρεσε να πάει σε μία παραλία και να έχει το άγχος της αναζήτησης ξαπλώστρας. Το δρόμο για booking άνοιξαν μεγάλες επιτυχημένες εταιρείες τα προηγούμενα χρόνια, τόσο για κλείσιμο ξενοδοχείου ή βίλας, αλλά και ενοικίαση αυτοκινήτων. Ακόμα και στην καθημερινότητά μας κλείνουμε ραντεβού για κομμωτήρια ή κέντρα αισθητικής.

Κανένας δεν χάνει χρόνο πηγαίνοντας στο κομμωτήριο να δει αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για κούρεμα. Το ίδιο ισχύει από εδώ και στο εξής στις συνεργαζόμενες παραλίες της Bookbeach.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής μίας παραλίας παρέχει στον ντόπιο καθημερινό πελάτη του την ευκαιρία να κλείνει την ξαπλώστρα του καθημερινά τις ώρες που θέλει και στον τουρίστα να προγραμματίσει τις διακοπές του μη χάνοντας χρόνο ψάχνοντας ξαπλώστρα και παραλία. >

Πληροφορίες Bookbeach:

https://bookbeach.app/download.html

Τα σχόλια είναι κλειστά.