Τη Δευτέρα η απολογία του 43χρονου δράστη για το φονικό στο Λασίθι

Ημερομηνία:

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου με θύμα τον 73χρονο Μανώλη και σοβαρά τραυματία τον 45χρονο γιο του Γιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Γιώργος Στειακάκης, ο 43χρονος αμέσως μετά την δολοφονία μετάνιωσε για τις πράξεις του ενώ κατά την πρώτη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κατέρρευσε.

«Ο 43χρονος δηλώνει μετανιωμένος. Με δάκρια στα μάτια ζητούσε συγνώμη για όσα έχει κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, αμέσως μετά το συμβάν ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του όμως μετά από πιέσεις των συγγενών του ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες της παράδοσης», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος φέρει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και την Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθεί.

πηγή cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους –...

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Ευχαριστήριο Δήμου Αγίου Νικολάου για την προσφορά...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου (Γραφείο Παιδείας) ευχαριστεί τις Ξενοδοχειακές...

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους –...

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Ευχαριστήριο Δήμου Αγίου Νικολάου για την προσφορά...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου (Γραφείο Παιδείας) ευχαριστεί τις Ξενοδοχειακές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το «κραχ» και το Plan B του Μαξίμου

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

Πρωτοφανής καύσωνας «πνίγει» την Ευρώπη: Σε τροχιά ιστορικών ρεκόρ η παγκόσμια θερμοκρασία

Μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου θερμική έξαρση βρίσκεται ο...