Με τη Διοίκηση και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε η Μαρία Καναβάκη

Ημερομηνία:

“Η τοπική αγορά πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά. Αποτελεί πολύτιμο κρίκο της αλυσίδας της πόλης”, ανέφερε η υποψήφια Δήμαρχος

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη.

Η κ. Καναβάκη έκανε παρουσίαση του συνδυασμού “Ηράκλειο Για Σένα” και μίλησε για την αξία του εμπορικού συλλόγου στην οικονομική ζωή της πόλης.

Αναφέρθηκε στην επιβεβλημένη συνεργασία που θα πρέπει να έχει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή με την Διοίκηση του εμπορικού συλλόγου, μεταξύ άλλων για θέματα όπως το κυκλοφοριακό και τα έργα ανάπλασης, αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των καταστημάτων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους μια στενή συνεργασία ενώ η Διοίκηση του Συλλόγου δεσμεύτηκε να στείλει γραπτώς τα αιτήματά του στην Επικεφαλής του συνδυασμού.

Η Μαρία Καναβάκη σημείωσε ότι ήταν και είναι παρούσα σε ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου και μάλιστα όχι μόνο του κέντρου, αλλά και όσων εμπόρων δραστηριοποιούνται στα προάστια του Ηρακλείου.

“Η τοπική αγορά πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά. Αποτελεί πολύτιμο κρίκο της αλυσίδας της πόλης”, τόνισε με νόημα και πρόσθεσε ότι “τα εμπορικά καταστήματα εντός των τειχών αποτελούν πηγή “ζωντάνιας” για το ιστορικό κέντρο”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:«Καταπέλτης» η αναφορά της οικογένειας του Νικήτα...

Στην αναφορά γίνεται λόγος για παραλείψεις πριν τη δολοφονία...

Σκηνές τρόμου στη Χερσόνησο Ηρακλείου: Μεθυσμένος τουρίστας...

Σκηνές τρόμου εκτυλίχτηκαν σήμερα το πρωί στη Χερσόνησο Ηρακλείου,...

Ηράκλειο:«Καταπέλτης» η αναφορά της οικογένειας του Νικήτα...

Στην αναφορά γίνεται λόγος για παραλείψεις πριν τη δολοφονία...

Σκηνές τρόμου στη Χερσόνησο Ηρακλείου: Μεθυσμένος τουρίστας...

Σκηνές τρόμου εκτυλίχτηκαν σήμερα το πρωί στη Χερσόνησο Ηρακλείου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αύξηση των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα

Από 1,06 σε 1,29 εκατ. οι καταγεγραμμένοι ασθενείς. Σημαντική αύξηση...

Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με το ΜΙΔΑ: Διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα, το 2027 οι ρυθμίσεις στον ΕΝΦΙΑ

Μεταβατική περίοδος για διορθώσεις πριν την επιβολή προστίμων. Αντίστροφη μέτρηση...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη τη Δευτέρα 13 Ιουλίου – Περιοχές και ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 13 Ιουλίου,...