Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η έκθεση της ζωγράφου Νασούλα Μπαρμπαρήγου με τίτλο: «…καί τέχνῃ καί λογισμοῖς…»

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, παρουσιάζεται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η έκθεση της ζωγράφου Νασούλα Μπαρμπαρήγου με τίτλο: «…καί τέχνῃ καί λογισμοῖς…» από τις 5 έως 26 Ιουλίου 2021.Στην έκθεση παρουσιάζονται φιλοσοφικές σκέψεις, αέναες παρουσίες και εσωτερικές αναζητήσεις.

Η Νασούλα γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Aριστούχος μαθήτρια του Λυκείου “Ο Κοραής”, είχε την τύχη να μαθητεύσει κλασική ζωγραφική στον Ανδρόγεω Αλεξανδρίδη. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Παβίας και απέκτησε Μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία & στη Βιοηθική από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Εκτός από τις εκθέσεις της νεαρής της ηλικίας, για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα έργα της στο Ηράκλειο σε μία αναδρομική έκθεση όπου διαγράφεται μία πορεία ζωής: τα μαθησιακά έτη, εντυπωσιακές Προσωπογραφίες, «Φύση & Άνθρωπος» σειρά χυμώδους νατουραλισμού καθώς και τα «αψιμυθίωτα» με την λιτή γραμμή και χρώμα, από τα «γαλάζια» έως και τα πρωτοποριακά διάφανα με απαστράπτουσες ανταύγειες.

Ώρες επίσκεψης:
Καθημερινά 9:00 -14:00 & 17:00 -21:00,
Σάββατο 9:00 -14:00,
Κυριακή Κλειστά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.