Τι είπε στο One Channel ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Παύλο Πολάκη

Ημερομηνία:

Στο One Channel και στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναϊδας Νέγκα φιλοξενήθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης. Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την στήριξή του στον Παύλο Πολάκη και για την φράση του με τις… λούγκρες που γουστάρουν τον υπουργό.

Αν και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια είπε μεταξύ άλλων: «Ταυτίζομαι με τον Πολάκη όταν τον βλέπω να τα χώνει» προσθέτοντας πως είναι ένα πρόσωπο που συμπαθεί.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του Πολάκη με το τσιγάρο στο στόμα και τις επικρίσεις σε βάρος του ο Κραουνάκης είχε πει: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

 

Πηγή: Onetv.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συναγερμός σε όλη τη χώρα για τον...

«Οι περιοχές κατηγορίας 4 θα αντιμετωπιστούν σαν κατηγορία 5»...

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί...

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Συναγερμός σε όλη τη χώρα για τον...

«Οι περιοχές κατηγορίας 4 θα αντιμετωπιστούν σαν κατηγορία 5»...

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί...

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Παναγία στην Κρήτη: Εκκλησίες και Μονές αφιερωμένες στη Χάρη Tης

Το Μικρό Πάσχα του καλοκαιριού είναι αφιερωμένο στην Παναγία,...

Εορτολόγιο 14 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δυνατό φθινόπωρο για τον τουρισμό της Κρήτης

Με αισιοδοξία βλέπουν οι επαγγελματίες του τουρισμού τη συνέχεια...