Τι είπε στο One Channel ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Παύλο Πολάκη

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη στήριξη που παρέχει στον υπουργό

Στο One Channel και στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναϊδας Νέγκα φιλοξενήθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης. Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την στήριξή του στον Παύλο Πολάκη και για την φράση του με τις… λούγκρες που γουστάρουν τον υπουργό.

Αν και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια είπε μεταξύ άλλων: «Ταυτίζομαι με τον Πολάκη όταν τον βλέπω να τα χώνει» προσθέτοντας πως είναι ένα πρόσωπο που συμπαθεί.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του Πολάκη με το τσιγάρο στο στόμα και τις επικρίσεις σε βάρος του ο Κραουνάκης είχε πει: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

 

Πηγή: Onetv.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.