Τη Μητέρα τιμά και γιορτάζει ο Δήμος Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Ένα δίωρο γεμάτο χαρά, δημιουργικότητα, θετικά συναισθήματα και υγιή αλληλεπίδραση προτείνουν σε γονείς και παιδιά , οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ρεθύμνης, ο Α’, των Μισιρίων και «τα Δελφινάκια» της Παλιάς Πόλης, για το πρωινό του προσεχούς Σαββάτου 13 Μαϊου , με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.
Στην καρδιά της πόλης , στο Δημοτικό Κήπο, σμίγουμε σε μια γιορτή που προετοιμάστηκε με αγάπη και φροντίδα για να καταθέσουμε τη δική μας καρδιά, στο πιο πολύτιμο πρόσωπο της ζωής μας: Τη Μαμά.
Παιχνίδια εικαστικές, δημιουργίες, χειροτεχνίες και θεματικές δράσεις είναι μερικές μόνον από τις δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της γιορτής, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι, προσφέροντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να βιώσουν την εμπειρία της έκφρασης των συναισθημάτων τους μέσα από τη συνδημιουργία, τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν την προσφορά και να καταθέσουν την ευγνωμοσύνη τους στις Μητέρες όλου του κόσμου, ως προαιώνιους φορείς δημιουργίας, συντήρησης και διαιώνισης της ανθρώπινης ύπαρξης και Ζωής.
Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα και τα στελέχη των διοργανωτών, Βρεφονηπιακών Σταθμών, προσκαλούν τις οικογένειες των συμπολιτών, το Σάββατο το πρωί, στο Δημοτικό Κήπο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη Μητέρα, όπως της αξίζει!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...