Τηλεδιάσκεψη για την δημιουργία Πολιτιστικής Διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και ωρίμανση Πολιτιστικής Διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου», η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά και ως υπόδειγμα για μια ολιστική αντιμετώπιση των αστικών αναπλάσεων, της προβολής της πολιτιστικής και τουριστικής ταυτότητας, της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και άμβλυνσης των κοινωνικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου.

Ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος, παρουσίασε στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, το πλαίσιο σχεδιασμού αντίστοιχων πολιτιστικών διαδρομών στις Περιφέρειες Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης παρουσιάσθηκε ένα πλαίσιο σχεδιασμού με τις κύριες κατευθύνσεις και αποφασίσθηκε να εκπονηθεί ένας οδικός χάρτης που θα περιλαμβάνει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για το Ηράκλειο .

Στην τηλεδιάσκεψη πήραν ακόμη μέρος οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Σισαμάκης, Γιάννης Αναστασάκης, Αριστέα Πλεύρη, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού και υπηρεσιακοί παράγοντες. Επίσης συμμετείχαν οι μελετητές Νίκος Δρακωνάκης και Γιώργος Πετράκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...

Τακτική Σύσκεψη Τοπικών Στελεχών ΝΔ Ηρακλείου

Συντονισμός, ενημέρωση και καθαρές προτεραιότητες για τα μεγάλα ζητήματα...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...

Τακτική Σύσκεψη Τοπικών Στελεχών ΝΔ Ηρακλείου

Συντονισμός, ενημέρωση και καθαρές προτεραιότητες για τα μεγάλα ζητήματα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενοχλημένη η Μαρία Καρυστιανού: Ο λόγος που δεν έκανε ομιλία στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Τι υποστήριξε η Μαρία Καρυστιανού. Ετοιμη να εκφωνήσει ομιλία στη...

Σούδα: Έκλεισε η αεροπορική βάση ευκολίας των ΗΠΑ στον Μουζουρά Ακρωτηρίου

Έκτακτα μέτρα συναγερμού ισχύουν και για τη ναυτική βάση Σε...

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα από την σφαγή!

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...