Τίμησε ζευγάρι Νορβηγών για την κοινωνική του προσφορά ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης

Ημερομηνία:

Ζευγάρι Νορβηγών, που διαμένει στα Χανιά και συνδράμει στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και άλλων φορέων σταθερά από το 2009 υποδέχτηκε την Πέμπτη 22/7/2021, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη την Alfhild Halland και τον Serhio Pedro για την «εξαιρετική προσφορά τους», όπως τη χαρακτήρισε απέναντι σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τη διαβίωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί με τη στάση και το παράδειγμά του, φωτεινό φάρο για όλους μας.

Από την πλευρά της η κα. Ζερβουδάκη γνωστοποίησε ότι οι τιμώμενοι, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα στη Νορβηγία, συγκεντρώνουν χρήματα, είδη ένδυσης, υπόδησης, κ.α., τα οποία προσφέρουν σε κοινωνικές δομές, όπως στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και σε όποια μεμονωμένη περίπτωση χρειαστεί.

Η Alfhild Halland και ο Serhio Pedro ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή στο Δημαρχείο και την επιβράβευση του έργου τους, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για τον τρόπο ζωής, που έχουν επιλέξει ν΄ ακολουθήσουν, ο οποίος έχει ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 456...

Δήμος Χανίων:«Η πατρίδα μου σε μια βαλίτσα»...

«Η πατρίδα μου σε μια βαλίτσα» - Έκθεση προσωπικών...

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 456...

Δήμος Χανίων:«Η πατρίδα μου σε μια βαλίτσα»...

«Η πατρίδα μου σε μια βαλίτσα» - Έκθεση προσωπικών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί απαιτείται άμεση καταχώρηση του IBAN στο myAADE: Η Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξηγεί

Απαιτείται καταχώρηση ΙΒΑΝ στο myAADE για άμεση καταβολή επιστροφών...

Ένα λεξικό για όλη την Κρήτη: Το φιλόδοξο σχέδιο του Χριστόφορου Χαραλαμπάκη!

Ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ αποκάλυψε το επόμενο...

Από τα νοσοκομεία της Κρήτης λείπουν 209 γιατροί και 1.115 νοσηλευτές

Υγειονομικοί και πολίτες ενώνουν σήμερα τις φωνές τους για...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Από την Παρασκευή 28-11-2025 έως τηνΠέμπτη 11-12-2025, οπότε και...