Τίμησε ζευγάρι Νορβηγών για την κοινωνική του προσφορά ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης

Ημερομηνία:

Ζευγάρι Νορβηγών, που διαμένει στα Χανιά και συνδράμει στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και άλλων φορέων σταθερά από το 2009 υποδέχτηκε την Πέμπτη 22/7/2021, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη την Alfhild Halland και τον Serhio Pedro για την «εξαιρετική προσφορά τους», όπως τη χαρακτήρισε απέναντι σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τη διαβίωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί με τη στάση και το παράδειγμά του, φωτεινό φάρο για όλους μας.

Από την πλευρά της η κα. Ζερβουδάκη γνωστοποίησε ότι οι τιμώμενοι, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα στη Νορβηγία, συγκεντρώνουν χρήματα, είδη ένδυσης, υπόδησης, κ.α., τα οποία προσφέρουν σε κοινωνικές δομές, όπως στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και σε όποια μεμονωμένη περίπτωση χρειαστεί.

Η Alfhild Halland και ο Serhio Pedro ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή στο Δημαρχείο και την επιβράβευση του έργου τους, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για τον τρόπο ζωής, που έχουν επιλέξει ν΄ ακολουθήσουν, ο οποίος έχει ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό...

Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο αφορά σε στρατηγική σύμπραξη 28...

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...

Χανιά: Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό...

Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο αφορά σε στρατηγική σύμπραξη 28...

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Ανοίγει το Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Το Κουρταλιώτικο Φαράγγι υποδέχεται τη φετινή τουριστική περίοδο από...

Λασίθι:Άρθρο της Ευαγγελίας Φανουράκη για την Σπιναλόγκα

Η Σπιναλόγκα ως εσωτερική αποικία Στίγμα, μνήμη και αξιοπρέπεια: διαβάζοντας...

Ελλάδα: Παραμένει κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2026, σύμφωνα με την visa

Πρόθεση επαναλαμβανόμενων επισκέψεων, αυξημένες ταξιδιωτικές δαπάνες και στροφή στις...

Εορτολόγιο 15 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...