Τιμητική διάκριση Σωκράτη Βαρδάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία kickboxing

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kickboxing 2022, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική διάκριση, για την προσφορά του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία kickboxing.
Ο κ. Βαρδάκης ενημερώθηκε για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία. Σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ομοσπονδία kickboxing για την τιμητική διάκριση και να δηλώσω ότι πάντα θα στέκομαι αρωγός σε κάθε της προσπάθεια, αλλά και στην ανάδειξη των ζητημάτων που κατά καιρούς αντιμετωπίζει.
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την άρτια οργάνωση, καθώς παρά τα οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καταφέρνει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 1.300 αθλητές και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να παρακολουθείς εκατοντάδες παιδιά και νέους να ασχολούνται τόσο ένθερμα με τον αθλητισμό, ο οποίος καλλιεργεί αρχές και αξίες, όπως την ευγενή άμιλλα, την αυτοπειθαρχία, τον αλληλοσεβασμό.
Συγχαρητήρια, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία για τη διοργάνωση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.