Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Τσουρδαλάκης εξέφρασε στην κα Λιονή τις ευχαριστίες της Ομογένειας της Ωκεανίας για την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης με αντιπροσωπεία στις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού για την Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, που διοργανώθηκαν από την απόδημη κρητική κοινότητα της Αυστραλίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ενημέρωσε τον κ. Τσουρδαλάκη για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών, του Τουρισμού και του Πρωτογενούς τομέα, που αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού. Μάλιστα, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Κρητικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας σε ό,τι αφορά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης και την προετοιμασία των εκδηλώσεων εορτασμού της Επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας στην Αυστραλία τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.