Από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη εθελοντικά δέκα νοσηλεύτριες

Ημερομηνία:

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών» τονίζει, σε δήλωσή του, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για τις δέκα νοσηλεύτριες που μεταβαίνουν εθελοντικά από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στη μάχη με τον covid-19 και αύριο αναλαμβάνουν υπηρεσία στο «Ιπποκράτειο».

«Την περασμένη εβδομάδα δήλωσα από τη Θεσσαλονίκη ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μία Υγειονομική Περιφέρεια και η κάθε Υγειονομική Περιφέρεια θα στηρίζει την άλλη», ανέφερε ο υπουργός. «Σήμερα το βράδυ φτάνουν με πτήση από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη δέκα νοσηλεύτριες από τα νοσοκομεία της Κρήτης, οι οποίες έχουν εξειδίκευση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας», πρόσθεσε.

«Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης στο πλάι των συναδέλφων τους στη Βόρεια Ελλάδα. Από αύριο αναλαμβάνουν υπηρεσία στο “Ιπποκράτειο”. Και δεν είναι οι μόνες, καθώς όπως με πληροφορούν οι διοικητές των ΥΠΕ, από περιοχές που δεν πλήττονται τόσο πολύ, και άλλοι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, στη Βόρεια Ελλάδα, για να βοηθήσουν.

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών.

Υποκλίνομαι και δεσμεύομαι σ’ αυτούς, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του ΕΣΥ, που αγωνίζονται ηρωικά σε αυτήν την πρωτοφανή πανδημία, ότι θα τους σταθούμε και θα τους στηρίξουμε έμπρακτα, όπως μας στέκονται και μας στηρίζουν μέρα νύχτα μήνες τώρα.

Υποκλίνομαι», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.

cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από...

Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να προσφέρει ανανεωμένο περιεχόμενο, σύγχρονο...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από...

Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να προσφέρει ανανεωμένο περιεχόμενο, σύγχρονο...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από το Υπουργείο Τουρισμού

Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να προσφέρει ανανεωμένο περιεχόμενο, σύγχρονο...

Υποθυρεοειδισμός: Ποιοι μπορούν να διακόψουν τη θεραπεία με λεβοθυροξίνη

Σύμφωνα με νέα μελέτη, 1 στους 4 ηλικιωμένους ασθενείς...